WhiteWall informeert: We zijn er nog steeds voor u

Beste WhiteWall vrienden,

op dit moment beleven we een nieuwe wereld van saamhorigheid! En dat kan iets moois hebben: We hebben meer tijd om met onze kinderen te spelen, met onze partners te praten of gewoon een moment voor onszelf te pakken. Velen houden zich nu bezig met hun passie, de fotografie. Gebruik de tijd om in uw archief te zoeken naar mooie en unieke motieven, naar de beste foto's van uw leven.
En voor het geval dat u iets unieks van uw motieven wilt maken: we zijn er nog steeds voor u. Op WhiteWall, vind u inspiratie voor uw foto's. Samen met u werken we uw motieven in galerie kwaliteit helemaal uit tot in de puntjes.

Alles wat u moet weten over WhiteWall in de huidige situatie, leest u op hier.

Lieve vrienden van de fotografie, we wensen u het beste toe en een goede gezondheid!

Uw WhiteWall team

Nach oben

1) Welke effecten heeft de huidige situatie op WhiteWall?

Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten en ons steentje bijdragen aan het beperken van de verspreiding. We volgen de aanbevelingen van de overheid met grote zorg op.

We blijven produceren in de gebruikelijke galeriekwaliteit, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften. Er zijn momenteel geen coronabesmettingen of verdachte gevallen van corona bij WhiteWall. Daarom zijn al onze producten op dit moment nog steeds beschikbaar.

Nach oben

2) Welke maatregelen heeft WhiteWall genomen?

WhiteWall heeft uitgebreide beschermingsmaatregelen ingevoerd om te voorkomen dat werknemers worden besmet en onze productie schade oploopt. Er geldt onder andere een reisverbod voor alle medewerkers - externe bezoekers of rondleidingen hebben al geruime tijd niet meer plaatsgevonden. Een groot deel van onze medewerkers* werkt in thuis. Onze productie in de vestiging in Frechen werkt sinds begin maart 2020 in meerdere ploegen. Deze verschuivingen zijn gescheiden en afgezonderd. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat zelfs in het geval van vermoedelijke corona, het gehele personeel niet in quarantaine hoeft te worden geplaatst.

Nach oben

3) Kan ik doorgaan met online bestellen?

We zijn er nog steeds voor u! U kunt natuurlijk online bestellen in onze shop.

Nach oben

4) Zijn er effecten op de levering?

We blijven wereldwijd leveren zoals gewoonlijk. Slechts enkele regio's zijn onderworpen aan lokale beperkingen, wat kan leiden tot beperkingen.

Nach oben

5) Vormen WhiteWall-producten en -verpakkingen enig gevaar?

Noch onze producten, noch de verpakking vormen een risico op virussen. De ontvangst van pakketten en producten wordt door deskundigen als veilig geclassificeerd. Meer informatie over dit onderwerp kan worden verkregen bij het Federaal Centrum voor Gezondheidseducatie of de Wereldgezondheidsorganisatie.

Nach oben

6) Zijn de WhiteWall-stores open?

Onze winkels zijn weer open, uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven hygiënemaatregelen. De actuele openingstijden vindt u hier.

Nach oben

7) Waar moet ik als zakelijke klant op letten?

Er zijn geen veranderingen voor onze zakelijke klanten. Ons winkelpersoneel en onze klantenservice zijn zoals gewoonlijk telefonisch en per e-mail bereikbaar van 10.00-19.00 uur.

We zijn blij dat we weer persoonlijk voor u beschikbaar zijn in de winkels, uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven hygiënemaatregelen. U bent van harte welkom om een afspraak met ons te maken om mogelijke wachttijden te voorkomen.

Nach oben

8) Wie kan me helpen met vragen over mijn bestelling?

Onze klantenservice blijft uiteraard beschikbaar tijdens onze normale kantooruren om u met raad en daad bij te staan bij uw project of bestelling. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze producten of lopende bestellingen.

Nach oben