Cadeaubonnen

Nach oben

1) Voor welke producten zijn cadeaubonnen geldig?

Cadeaubonnen kunnen bij WhiteWall voor alle producten worden ingewisseld. Ze kunnen echter niet worden gebruikt om opnieuw cadeaubonnen te kopen. Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld voor goederen, retourneren en contant betalen is niet mogelijk.

Nach oben

2) Hoe lang zijn cadeaubonnen geldig?

De geldigheid van cadeaubonnen is onderworpen aan de wettelijke voorschriften. De datum van afgifte wordt op de bon vermeld, zodat de geldigheid kan worden vastgesteld.

Nach oben

3) Kan ik cadeaubonnen weggeven?

Ja, we bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. De waarde van een cadeaubon kan tussen de € 25 en € 500 in vaste stappen liggen.

Cadeaubon per e-mail: U ontvangt na afloop van uw bestelling een tegoedboncode per e-mail. U kunt zelf een PDF-bestand downloaden om af te drukken, waarin u de vouchercode en de afgiftedatum voor het afgeven van de voucher invult.

Cadeaubon in een geschenkdoos: U ontvangt een tegoedboncode per e-mail en een tegoedbonkaart in een cadeaudoos per post. U vult dan de tegoedboncode en de datum van uitgifte in op de tegoedbonkaart.

Naar de cadeaubonnen

Nach oben

4) Kan ik met één bestelling meerdere tegoedbonnen inwisselen?

U kunt meerdere cadeaubonnen in één bestelling inwisselen. Promotiebonnen daarentegen kunnen meestal niet worden gecombineerd. Wanneer u uw bestelling afrondt, laat het systeem u automatisch zien of de door u ingevoerde cadeaubon niet kan worden gecombineerd.

Nach oben

5) Wat gebeurt er als er een restwaarde op mijn cadeaubon staat?

Als u een waardebon heeft, bv. een cadeaubon, en er is een restwaarde van over wanneer u betaalt, dan ontvangt u per e-mail een nieuwe tegoedboncode met de restwaarde.

Nach oben

6) Hoe kan ik een tegoedbon inwisselen?

Voer gewoon de tegoedboncode in het winkelwagentje in het daarvoor bestemde veld in. Klik dan op "Inwisselen".

Nach oben