Foto's in popart-lijst

Uw opnames effectvol presenteren
ONTDEK HIER

Inspiratie van Ortwin Klipp

TIPA World Awards 2021 logo.

Onze topproducten

Uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd

 • Advies per telefoon

 • WhiteWall tevredenheidsgarantie

 • ArtSecurity-verpakking: geen vrachtschade

 • Meer dan 100 gewonnen tests & aanbevelingen

 • 5 jaar garantie

Foto uploaden
Fine Art in perfectie voor grote meesterwerken

Media

 • The New York Times
 • NBC
 • Popular Photography
 • AD
 • Digital Trends
 • Wallpaper*
 • Photo.NET
 • The Washington Post
 • CBS
Design Edition by Studio Besau-MarguerreBekroond met de German Design Award 2024

Naar het frame

Cadeau IdeeOnze ArtBox Gift Edition

Nu ontdekken

ultraHD-PrintsVolgende evolutietrede van de ultraHD-fotoafdruk

Nu ontdekken

Breng uw foto speciaal in vorm

Ronde formaten en formen

Nu ontdekken

WhiteWall Ambassador Program

meer details

WhiteWall Stores

Experience WhiteWall in New York
STORE FINDEN

From the very beginning, I was fascinated by the commitment to quality at WhiteWall in addition to their constant effort to simplify processes, the supply chain and ordering options.

Erik Chmil, Photographer
Erik Chmil
Photographer & WhiteWall Ambassador
TIPA World Awards 2023 - WhiteWall
150

KEER TESTWINNAAR
& AANBEVOLEN

Meervoudige winnaar van de TIPA World Awards 2013, 2017, 2020, 2021, 2023 & 2024

26 FOTOTIJDSCHRIFTEN UIT DE HELE WERELD HEBBEN HET BESTE FOTOLAB GEKOZEN

Het beste fotolab ter wereld:Neem een kijkje achter de schermen
The WhiteWall Photo Lab
store interior with whitewall print products on the wall.

WhiteWall voor zakelijke klanten

Onze service, de eerste keuze voor uw projecten.


Heeft u nog vragen? Neemt u contact op met onze klantenservice! We helpen u graag:

* wijst op een verplicht veld

 
 
 

WhiteWall verkozen tot 'Beste fotolab ter wereld'

WhiteWall is de beste fotoservice als het gaat om hoogwaardige fotoafdrukken of fotoproducten, in een kwaliteit die de grootste kunstgalerieën waardig is. Al meer dan 250.000 klanten, waaronder meer dan 20.000 professionele fotografen, kunstenaars, galeriehouders en verzamelaars, stellen hun vertrouwen in WhiteWall, ondertussen tot zes keer toe uitgeroepen als 'Beste fotolab ter wereld' door de zeer gerenommeerde Tipa Award in 2013, 2017, 2020, 2021 en 2x 2023. Wat u ook wenst, WhiteWall biedt u een product op maat, terwijl u uw bestelling met slechts enkele muisklikken online kunt regelen: u verstuurt uw fotobestand vanaf uw computer of smartphone, personaliseert het fotoproduct en ontvangt uw bestelling thuis.

Een fotolab dat beantwoordt aan de eisen van professionals

Of het nu gaat om fotoafdrukken op papier, fotolijsten, omlijstingen met passe-partout of foto's op canvas – fotoservice WhiteWall kiest zijn materiaal uitsluitend bij geselecteerde partners om het beste resultaat te garanderen. Van bestelling tot productie – elke stap wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd door onze medewerkers in ons fotolab. Meer dan 100 tests en aanbevelingen bevestigden tot nog toe de onberispelijke kwaliteit van de fotoproducten van WhiteWall.

Tal van kunstenaars met internationale faam loven bovendien de uitmuntende kwaliteit van de producten en doen een beroep op WhiteWall voor hun fotoprojecten. Hun werk wordt afgedrukt en op een hoger niveau getild door WhiteWall, waarna het wordt tentoongesteld in de galerie LUMAS. Met 25 galerieën wereldwijd is LUMAS een van de grootste kunstfotogalerieën.

Een afdruk met rijke kleuren op Hahnemühle-papier, een portret in zwart-wit op barietpapier of Ilfrod-papier, laminering op alu-dibond of achter acrylglas, of afgedrukt op gevlamd hout - een uniek resultaat voor elke foto dankzij het juiste papier of materiaal. Fotografie is een passie voor ons bij WhiteWall, en onze motivatie is op de eerste plaats esthetisch van aard. Getuige daarvan de diversiteit en de kwaliteit van de voorgestelde materialen om onze klanten het allerbeste te bieden.

Opgericht in 2007, bood WhiteWall als een van de eerste fotolab in Duitsland zijn producten online aan. Vanaf het begin profileerde WhiteWall zich als fotolab voor fotoafdrukken van de hoogste kwaliteit. Afdrukken op kwaliteitsfotopapier, speciale lijsten, grote formaten of maatwerk maken van WhiteWall het referentielabo voor elke veeleisende fotograaf. In de loop van de tijd heeft WhiteWall zijn gamma aangevuld met nieuwe materialen, zoals plexiglas, alu-dibond of canvas. Een gamma dat steeds verder wordt aangevuld om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klanten. Zo kunnen onze klanten nu ook foto's op canvas, een fotokalender of een fotoalbum maken. Voor elke keuze gebruikt WhiteWall zijn unieke expertise om de hoogste kwaliteit te leveren. Laat uw foto's heel eenvoudig online afdrukken, wij doen het nodige om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het is trouwens om die reden dat WhiteWall in 2023 voor de zesde keer werd uitgeroepen als 'Beste fotolab ter wereld' door de TIPA Award, een wereldwijde primeur voor een fotolab.

Fotoservice voor uw afdrukken, vergrotingen en lijsten

Zodra uw foto is doorgestuurd, kunt u online uw fotoproduct ontwerpen. Kies het materiaal, voeg effecten toe of kies voor een foto die over meerdere oppervlakten wordt verdeeld. Personnaliseer uw creatie naar wens volgens het ontwerp. WhiteWall stelt hiervoor tal van opties ter beschikking: rond afsnijden van het materiaal, afgeronde hoeken, beschermingsfolie, witte rand, aanpassing van de breedte van de passe-partout, omlijstingen, verschillende mogelijke diktes van de lijsten ... De fotolijsten in hout of in aluminium worden op maat gemaakt. WhiteWall heeft hiervoor zijn eigen atelier dat bij fotolab hoort.

U kunt vooraf de verschillende soorten fotopapier en materialen die worden aangeboden voor uw fotoafdrukken en -vergrotingen, vergelijken dankzij de proefpakketten met papier of lamineringen die op onze website worden aangeboden. Samen met dit pakket ontvangt u ook een kortingsbon die u kunt gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling. Onze fotoproducten zijn ook perfect geschikt als geschenkidee en zullen beslist in de smaak vallen bij uw naasten. Wij bieden op de website cadeaucheques van WhiteWall die u cadeau kunt geven. U kiest zelf het bedrag.

Een betrouwbaar fotolab voor uw fotoprojecten en tentoonstellingen

Voor professionele klanten die regelmatig foto's laten afdrukken, garanderen wij exclusieve voordelen. Voordat uw bestelling wordt verzonden, verzekeren wij een verzending in alle veiligheid in een speciale verpakking voor het vervoer van kunstobjecten. De bestelling wordt rechtstreeks op het gewenste adres geleverd. Om de tentoonstelling van uw werk te vergemakkelijken, leveren wij ook een speciaal bevestigingssysteem, aangepast aan het materiaal en het gewicht van het werk. Dit garandeert een grote stabiliteit voor uw werk aan de muur. Zo kunt u met een gerust gemoed zelfs de grootste en zwaarste formaten tentoonstellen. Tot slot kunt u de kwaliteit van de producten van een fotoservice ook bekijken in een van onze WhiteWall Stores. Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven en te helpen met de configuratie van uw fotovergroting en fotolijst. Een fotoproduct met een unieke kwaliteit bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met WhiteWall.