Metallic foto achter acrylglas ultraHD

vanaf €19,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 240 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Zilvereffect en ruimtelijke diepte: de metallic afdruk onder acrylglas

De parelmoerglans van Fuji Crystal Pearl Paper versterkt de uitstraling van de kleuren en brengt contrasten naar boven. Als ultraHD-versie krijg je een dubbele resolutie voor je foto.

 • Dubbele resolutie

 • Enorme rijkdom aan details

 • Innovatieve belichting op echt fotopapier

 • Schitterend effect voor speciaal gekozen motieven

 • Merkpapier met metaalglans

 • Lang houdende siliconen-afdichting

Uw metallic foto in ultraHD kwaliteit: Fuji Crystal Pearl papier met metallic glans

Bij WhiteWall wordt uw echte fotoafdruk met moderne lasertechniek belicht en op de traditionele manier ontwikkeld. Het Fuji Crystal Pearl papier in ultraHD kwaliteit is bijzonder geschikt voor contrastrijke foto's zoals nachtopnames met veel lichtbronnen. Hierbij worden de lichte gedeeltes het briljantst.

 • ultraHD-variant voor maximale detaildichtheid en enorme kleurintensiteit

close up of Fuji Crystal Pearl Paper With Metallic Gloss.

Het juiste formaat voor uw acrylglasfoto - onze tips in de video

Video Image
Close-up of an ultraHD metallic print under acrylic glass with reference arrows 1,2 and 3.

Acrylic And Aluminum Mounting For ultraHD Fuji Crystal Pearl Prints

De kwaliteiten van de ultraHD-afdruk zijn onder acrylglas perfect te zien. Het lichte en breukvaste materiaal versterkt de werking van de foto en accentueert de kleurbriljantie en diepte van uw motief. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond - bestaand uit twee gecoate aluminiumplaten met een kern van polyethyleen - rondt de fotoafwerking stabiel af.

 • 1ACRYLGLAS

  Glanzend acrylglas in 2 mm dikte

 • 2PAPIER

  Echte fotoafdruk & perfecte siliconenafdichting

 • 3ACHTERWAND

  Alu-Dibond-achterwand

Dubbele glans: kristalhelder acrylglas voor ultraHD-foto's met metallic effect

Voor acrylglasafwerkingen van uw ultraHD-fotoafdrukken op Fuji Crystal Pearl gebruiken wij licht en breukvast acrylglas. De stabiele achterwand van alu-Dibond zorgt voor extra stevigheid en houdbaarheid van uw werk. Het briljant glanzende acrylglas laat de dieptewerking van uw motief nog meer uitkomen en versterkt de intensiteit van de kleuren. De ultraHD-fotoafdruk op Fuji Crystal Pearl papier maakt achter acrylglas een nog levendiger indruk en is bovendien beschermd.

2 mm dikte glanzend:Discrete acrylglaseffecten
Close-up of aluminum backing for the acrylic glass print with reference arrows 1,2, 3 and 4.

Alu Dibond als beelddrager: stabiel design

Uw acrylglas-afwerking krijgt een achterwand gemaakt van 3 mm dik composietpaneel: bestaande uit twee aluminiumlagen en een kern van polyethyleen. De basisplaat zorgt voor betrouwbare stabiliteit en het geringe eigen gewicht van alu-Dibond maakt een ongecompliceerde hanging mogelijk.

 • 1LAAG

  Aluminiumlaag

 • 2KERN

  Kunststofkern, zwart

 • 3LAAG

  Aluminiumlaag

 • 4KLEUR

  Wit

Modernste technologie voor extreme scherpte: ultraHD-fotoafdrukken achter acrylglas in metallic look

In groot formaat of van heel dichtbij bekeken: met hun uitmuntende beeldkwaliteit maken de ultraHD-afdrukken op Fuji Crystal Pearl achter acrylglas een overtuigende indruk. De fijnste details zien eruit als realistische afbeeldingen van de werkelijkheid met nauwkeurige contouren en heldere contrasten. Ons nieuwe belichtingsproces maakt gebruik van elke beeldinformatie, al is die nog zo gering, om het realisme-effect door de grote precisie van detail- en kleurweergave exact te vertalen in een ultraHD-afdruk achter acrylglas.

Fotoafdruk
ultraHD-afdruk

Uw wensproduct in individueel wensformaat: metallic ultraHD-afdruk achter acrylglas

Afdrukken op Fuji Crystal Pearl onder acrylglas maken wij bij WhiteWall in uw wensformaat. Individueel en op de centimeter nauwkeurig. Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen zoals panoramaformaat of rond.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 240 x 122 cm

Various color dazzling images as Acrylic ultraHD Metallic Prints on a wall.

Extra focus voor uw ultraHD-afdruk metallic achter acrylglas: een veelvoud aan lijsten

Fotoafwerkingen onder acrylglas bieden een tijdloos design en passen overal bij. Om uw persoonlijke stijl tot zijn recht te laten komen kunt u uw foto op Fuji Crystal Pearl als ultraHD-variant ook nog laten inlijsten. Het onmiskenbaar eigen karakter van uw werk komt daardoor nog sterker tot uitdrukking. Met meer dan 100 modellen van lijsten in verschillende stijlen, materialen en kleuren is een individuele vormgeving mogelijk en kan voor elke smaak het passende worden gevonden. Het materiaal voor de ophanging is al op de lijst aangebracht.

 • Stijl: modern, landhuis, klassiek of loft

 • Materiaal: massief hout met echt houtfineer of aluminiumlijst

 • Vervaardiging: handwerk in onze eigen schrijnwerkerij

Various color dazzling images as Acrylic ultraHD Metallic Prints with different framing options on a wall.

Tips in de video: De juiste ophanging voor uw glanzende acrylglasfoto

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
undefined
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Glanzend duo: metallic fotopapier en acrylglas

Soms is een gebeurtenis in onze herinnering stralender dan die werkelijk was. Geef de dingen de glans die de gebeurtenissen naar uw idee verdiend hebben: met ons metallic papier. Het groen van de avondjapon was in het echt veel intenser? De reclameborden in Tokio in werkelijkheid veel feller? Gebruik dan het effect van metallic fotopapier en laat kleuren oplichten en lichtbronnen stralen. De metallic glans van het hoogglans oppervlak doet modern en glamoureus aan. Met een afwerking achter acrylglas bereikt u de maximale glans. De acrylglasfoto zal dus in geen enkel opzicht achterblijven bij uw herinneringen. Bovendien is deze afdruk ook een hoogwaardig fotogeschenk dat passend is voor elke gelegenheid.

Alternatieven voor de metallic foto achter acrylglas

Als u verder zoekt naar producten met metallic glans, ontdekt u ook onze directdrukken op alu-Dibond. Speciaal de alu-Dibond Butlerfinish en de ChromaLuxe HD Metal Print hebben een metallic glans en zijn bovendien ook geschikt voor beschermde ruimtes buitenshuis.