Directdruk op geborsteld aluminium

vanaf €9,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by centimeters to 190 by centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto op geborsteld aluminium in zilver of goud

Het horizontaal geborstelde oppervlak verleent het tijdloze design van foto's op alu-Dibond een speciaal opvallend effect: de lichte en witte partijen krijgen een metaalglans. U kunt kiezen tussen een metallic effect in zilver of - dat is nieuw - chic in goud. De hoogwaardige fotodruk op alu-Dibond Butlerfinish is waterbestendig en zelfs voor ruimtes buiten geschikt.

 • Ingetogen presentatie in galeriekwaliteit

 • Mat oppervlak

 • Duurzame tegen UV beschermende folie

 • Bedrukte gedeeltes: mat oppervlak zonder reflecties

 • Waterbestendige, robuuste UV-druk

 • Nauwkeurige detailweergave door genuanceerde contrastomvang

Uw foto op alu-Dibond Butlerfinish

Video Image
Close-up of a Direct Print on brushed Aluminium with reference arrows 1,2, 3 and 4.

Geborsteld alu-Dibond oppervlak: stabiele beelddrager voor uw fotodruk

De beelddrager voor uw foto is het stabiele composietmateriaal alu-Dibond. Het bestaat uit twee gecoate aluminiumplaten en een kern van zwart polyethyleen. De bovenste aluminiumplaat krijgt de horizontaal geborstelde finish en is in twee kleuren verkrijgbaar – in zilver en nu ook in goud.

Dit drielagensysteem is 3 mm dik en heeft maar een gering eigen gewicht. De druk hardt uit onder ultraviolet licht en is dan beschermd tegen zon, vuil en vochtigheid. Daarmee is uw foto ideaal voor presentaties in groot formaat, zelfs in beschermde ruimtes buiten en in badkamers.

 • 1DRUK

  7-kleurendruk

 • 2ALUMINIUMLAAG

  Geborsteld oppervlak

 • 3KERN

  Kunststofkern, zwart

 • 4ALUMINIUMLAAG

  Zilveren rug

Close-up of a Direct Print on brushed Aluminium in silver.Close-up of a Direct Print on brushed Aluminium in gold.

Uw foto op alu-Dibond Butlerfinish: metallic look in goud of zilver

Bij de fotodruk op alu-Dibond Butlerfinish wordt uw foto direct op een horizontaal geborstelde aluminiumplaat in goud of zilver gedrukt. Voor een matte finish gebruiken wij bij deze moderne 7-kleurendruk UV Fine Art inkt. De lichte delen worden onbedrukt gelaten – het geborstelde aluminium blijft zichtbaar en zorgt voor een metallic glans. Het glanzende effect van het gestructureerde oppervlak vormt een opwindend contrast met de intens stralende kleuren en de fijnheid van de details. Een bijzondere look voor speciale foto's!

 • Moderne 7-kleurendruk direct op de geborstelde aluminiumplaat

 • Bedrukte gedeeltes: mat oppervlak zonder reflecties

 • Witte en lichte partijen: metallic look in goud of zilver

Close-up of a Direct Print on brushed Aluminium in silver.Zilver
Close-up of a Direct Print on brushed Aluminium in gold.Goud

Individueel en op de centimeter nauwkeurig: wensformaten voor uw foto op geborsteld alu

Alu-Dibond Butlerfinish maakt formaten van mini tot XXL mogelijk. Wij maken uw wensformaat volgens uw opgaven en op de centimeter nauwkeurig. De verhouding lengte-breedte kunt u zelf bepalen.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 190 x 145 cm

Several different motifs on a Photo Print On Aluminum Backing hang on a wall in a living room.

Veelvoud aan lijsten voor uw directdruk op geborsteld alu-Dibond: 100 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 100 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht

Several different motifs on Photo Print On Aluminum Backing with different frames hang on a wall in a living room.

Het juiste formaat en de optimale hanging voor uw directdruk

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw directdruck op alu-Dibond ultraHD

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
Back of the image.
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Fotoafdrukken op aluminium Dibond

Extravagantie voor speciale foto's

Bij foto's doet zich deze vraag altijd weer voor: vertrouw ik op de uitwerking van de foto als zodanig – of kies ik voor een aankleding die de intentie van de opname ondersteunt? Dat kan met een lijst die de aandacht sterker op de foto concentreert of met een afwerking onder acrylglas die de dieptewerking ondersteunt, maar ook met een eigenschap die bijzonder opvalt – zoals een metallic glans of een opvallende oppervlaktestructuur. De fotodruk op alu-Dibond Butlerfinish presenteert uw werk met allebei die opvallende eigenschappen en verleent het daarmee een extravagant accent. Zeker niet geschikt voor elk motief. Maar voor sommige juist toch: het is een opvallend product voor speciaal werk. In de lichte en witte delen van de foto schijnt het horizontaal geborstelde aluminiumoppervlak door – een moderne look met metallic glans in de lichte partijen.

Metallic glans: bij drukken op geborsteld aluminium in goud of zilver

Dit effect is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor de presentatie van vrijstaand gemaakte objecten of voor motieven met een metalen oppervlak. Voor de beste drukkwaliteit gebruiken wij bij WhiteWall de nieuwste inktsoorten. In 7-kleurendruk opgebracht harden deze onder ultraviolet licht uit en vormen een mat oppervlak. Door dit procedé is de druk extra beschermd tegen vuil en spatwater en behouden de kleuren hun briljantie. Daardoor is de fotodruk op alu-Dibond Butlerfinish ook geschikt voor ruimtes buiten en voor badkamers. Wilt u echter "back to the roots", omdat een foto geen extra's kan hebben en een klassieke fotoafdruk nodig heeft, dan kunt u ook uw echte fotoafdruk op stabiel alu-Dibond laten afwerken. Door het grote papieraanbod hebt u meer opties dan bij het drukken. Door de keuze van het juiste fotopapier kunt u het allerbeste uit uw opname halen. Dankzij een laminaatlaagje zijn ook deze werken goed beschermd – zij het niet geschikt voor de badkamer of voor ruimtes buiten.

Alternatieven voor geborsteld aluminium: alu-Dibond of de ChromaLuxe HD Metal Print

Minder extravagant maar net zo robuust is de fotodruk op alu-Dibond. De matte finish komt subtieler over en de lichte partijen zijn maar enigszins glanzend. De ChromaLuxe HD Metal Print is een premiumdruk en wordt met een speciaal technisch procedé, de thermosublimatie, ingebrand in de coating van het aluminium – met als resultaat een fraai glanzende print met overweldigend intense kleuren en extreem robuust. Daardoor is deze metallic druk bijzonder geschikt om langdurig buiten te hangen – hij heeft daar niet onder te lijden en wordt graag gebruikt voor motieven met intense kleuren en veel contrasten, die ook op de lange duur hun briljantie moeten behouden – de blik op een ChromaLuxe HD Metal Print blijft dus ook bij regenweer stralend. Laat uw foto tot zijn recht komen en zoek bij WhiteWall naar een passende presentatie. Als u het juiste gevonden hebt, garanderen wij u de beste kwaliteit – en dat blijvend.