Galerielijst

Formaten & PrijzenMet testfoto uitproberen

INDIVIDUEEL FORMAAT

Wensformaat van 15 x 15 cm tot 182 x 124 cm

INCL. OPHANGSYSTEEM

Ter waarde van €4,00

LEVERINGSTIJDEN

ca. 9 werkdagen (ma - vr)

ICC-profiel voor softproof downloaden
tipa-world-awards-2020-logo for the Banner Section

De galerielijst van massief hout: de decoratief-elegante inlijsting voor uw foto's

De massief houten lijsten worden in de lijstenafdeling van WhiteWall met veel liefde voor het detail en grootste ambachtelijke kennis vervaardigd. Neem de nodige tijd om de lijstvorm te kiezen die de algemene indruk van uw foto het voordeligst doet uitkomen en bij uw persoonlijk interieur past. Want niet alleen het motief, ook de lijst is een beslissende factor voor het effect van uw foto.

Optische afsluiting voor afgewerkte foto's

Inlijsting ook voor canvasproducten

Grote keuze aan lijstenmodellen

Talrijke profielen en kleuren

Wensformaat tot op de centimeter

Inclusief ophanging

Fotolijsten van echt houtfineer

Video Image

Galerielijsten in verschillende profiel-varianten voor uw foto's

Recht, rond, in het bekende loft-profiel of als modern-classic: ze onderstrepen allemaal het effect van uw fotomotief door de keuze van de passende lijstvorm en kleur. Onze tip: let bij de keuze van de lijst op het samenspel van motief en lijst. Kies de lijstvariant die bij uw stijl en uw foto's het best past.

Eenvoudig en stijlvol: uw foto in een lijst van massief hout

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefined
1/3
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
Hamburg, 20 mm

Eiken zwart

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
Oslo, 12 mm

Eiken zwart

undefinedundefined
London, 65 mm

Eiken zwart

Varianten van beelddragers

Warme stoffelijkheid of kristalheldere dieptewerking – Uw foto als directdruk op canvas heeft een volkomen ander effect als een echte fotoafdruk achter acrylglas. Bij WhiteWall bepaalt u het gewenste effect.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
1/6
Echte fotoafdruk onder acrylglas - glanzendTraditionele fotoafdruk beschermd door acrylglas
Echte fotoafdruk onder acrylglas matZonder reflecties, zelfs bij sterke lichtinval
Echte fotoafdruk op alu-DibondLangdurige kleuren en maximale beeldkwaliteit
Directdruk op alu-DibondHoge kwaliteit print op een stabiele achtergrond
Directdruk op geborsteld aluminiumUltra-moderne print op een geborsteld oppervlak
Directdruk op Forex®Het instapmodel voor sterke kleuren en duidelijke details

Individueel maatwerk in uw persoonlijke wensformaat

De houten lijsten van WhiteWall zijn uniek! In onze eigen schrijnwerkerij maken wij de fotolijsten in uw individuele wensformaat. Of u kiest een van onze standaardformaten van Mini tot XXL.

  • Minimale grootte: 15 x 15 cm

  • Maximale grootte: 180 x 120 cm, 270 x 180 cm (met acrylglas)

Bij WhiteWall altijd daarbij: praktisch en stabiel ophangsysteem

Wanneer uw foto in de lijst van massief hout bij u thuis aankomt, kunt u uw nieuw werk na het uitpakken onmiddellijk ophangen. Want het ophangsysteem is al voorgemonteerd en altijd in de prijs begrepen.

Echt houtfineer voor uw houten lijsten: alles is mogelijk

Lijsten van echt houtfineer vormen een decoratieve en elegante omraming voor uw foto. Alle WhiteWall lijsten worden in onze lijstenmakerij in Frechen bij Keulen gemaakt - met veel aandacht voor details en buitengewone ambachtelijke vaardigheid. Als u uw foto zo goed mogelijk wilt presenteren, moet u de tijd nemen voor de keuze van de juiste lijst: want de lijst heeft een bepalende invloed op het effect van uw foto. Lijsten met echte houtfineer stralen rust en warmte uit en bieden uw foto's bovendien stabiliteit en bescherming. U kunt kiezen uit eiken-, elzen-, kersen-, ahorn- of notenhout. Verschillende beelddragers kunt u combineren met een veelvoud aan lijsten, materialen en kleuren. U hebt bijna onbegrensde mogelijkheden.

Houten lijsten met passe-partout: ontwerp uw foto's met een lijst

Onze passe-partouts plaatsen extra accenten en concentreren de aandacht op het motief: niets is belangrijker dan uw foto. De juiste materialen zorgen voor het gewenste effect. Nog meer focus krijgt uw foto in onze lijsten met bijzondere diepte: vergelijk onze vitrinelijsten eens met onze ArtBoxen van hout. Vitrinelijsten hebben tentoonstellingskarakter, de houten ArtBox van hout heeft een diepe rand, maar is in zijn uitwerking subtieler. Houdt u niet zo van lijsten? Dan bereikt u diepte ook met afdrukken achter acrylglas. Al bij een glasdikte van 2 mm hebt u de eerste effecten van het acryl. Met 4 mm bent u al bij de standaarddikte voor galeriepresentaties en een dikte van 6 mm verleent uw foto een imposant objectkarakter.

Canvas in een houten lijst: zo mooi als een schilderij

Onze 8-kleurendrukken op canvas komen eenvoudiger en natuurlijker over. De structuur van het oppervlak verleent ze een uitdrukking van authenticiteit. Speciaal portretten en stillevens profiteren van het zachte oppervlak. Wees een echte kunstenaar en laat uw fantasie de vrije loop: uw foto's kunnen net zo mooi zijn als schilderijen - als canvasdruk zien ze eruit alsof ze geschilderd zijn. Ingelijst maken ze uw werk helemaal af en scheppen ze een warme sfeer. Precies goed voor een gezellig thuis.