Canvas op frame glanzend

Formaten & PrijzenMet testfoto uitproberen

INDIVIDUEEL FORMAAT

Wensformaat van 30 x 20 cm tot 190 x 127 cm

INCL. OPHANGSYSTEEM

Ter waarde van €4,00

LEVERINGSTIJDEN

ca. 7 werkdagen (ma - vr)

ICC-profiel voor softproof downloaden
tipa-world-awards-2020-logo for the Banner Section

Glanzend fotocanvas op frame

In uw eigen vier wanden hebt u het graag stijlvol en daarbij houdt u veel van een warme sfeer? Een professionele foto op traditioneel canvas laat esthetiek in uw interieur samengaan met simpele elegantie.

Klassieke canvasstructuur

Glanzend oppervlak

8-kleuren-inkjet-druk

Frame op massief hout

Lijst in 3 diktes

2 opties voor de zijkanten

Klassiek en levendig: uw fotocanvas met glanzende finish

Uw foto doet afgedrukt op een klassieke canvasstructuur door het aanzien van de stof heel natuurlijk aan. Door het glanzende oppervlak krijgt uw canvasfoto een bijzondere uitstraling en levendigheid. Ontwerp uw wandplaat op canvas met een foto van uw keuze. Het glanzende effect is bijzonder geschikt voor contrastrijke motieven met intense kleuren.

  • Klassieke canvasstructuur

  • Glanzend oppervlak

  • Bijzonder geschikt voor contrastrijke motieven met intense kleuren

Hoogwaardige latexdruk voor uw foto's op glanzend canvas

Kenmerkend voor uw glanzende fotocanvas zijn – dankzij de digitale latexdruk – intense kleuren, diepe donkere tinten en sterke contrasten. De fijne resolutie en de nauwkeurig weergegeven nuances laten uw canvasfoto met een grote rijkdom aan details tot zijn recht komen. De kleuren op het bedrukte canvas zijn veegvast en dus uiterst robuust.

undefined

Meteen aan de muur: eenvoudig ophangen van uw canvasfoto's

Uw fotodoek kan gemakkelijk rechtstreeks aan twee spijkers of schroeven met behulp van het steunframe worden opgehangen [1]. Als u kiest voor een extra omlijsting met een schaduwvoeglijst, wordt op dit frame een metalen ophanging gemonteerd [2].

1Steunframe
2Metalen ophanging

De canvasfoto met stabiel frame van hoogwaardig massief hout

Uw glanzende canvas spannen wij op een frame van hoge kwaliteit. Daarvoor gebruiken wij vurenhout dat afkomstig is van duurzame bosbouwbedrijven. U kunt kiezen uit drie diktes: onze standaarddikte van 2 cm, 4 cm voor een iets massiever effect en 6 cm lijstdikte voor een monumentaal effect. Hoe groter u uw glanzende fotocanvas wilt hebben, des te meer framediepte raden wij aan.

2 cm lijstdikteStandaarddikte
4 cm lijstdikteBijzonder stabiel met objectkarakter
6 cm lijstdikteUitgesproken objectkarakter
undefinedundefined

Individueel aanzien van de zijkant van uw canvasfoto: gespiegeld of omgeslagen

Om uw wandfoto op canvas op de klassieke manier van een omgeslagen motiefrand te voorzien, hebt u een foto nodig met een royale beeldrand. Door het omslaan van de foto langs de zijkanten zijn – al naar gelang de dikte van het frame - 3 cm tot 5 cm van het motief aan de voorkant niet meer te zien. In dit geval wordt de rand van uw motief gebruikt voor de vloeiende vormgeving van de rand van het canvas. Als u de voorkeur geeft aan een complete weergave van uw foto op het canvas, kiest u de variant met de gespiegelde motiefrand. Hiervoor drukken wij er al naar framedikte een gespiegelde motiefrand bij van 3 cm, 5 cm resp. 7 cm, zodat uw foto op het glanzende canvas in zijn geheel gepresenteerd kan worden.

Gespiegeld

undefined
Omgeslagenundefined

Van Mini tot XXL: wij drukken uw foto op glanzend canvas in uw wensformaat

Of het nu gaat om een royaal panorama, een werk in staand of liggend formaat of als vierkant: wij drukken uw glanzende fotocanvas op de centimeter nauwkeurig volgens uw voorstelling in elk formaat en elke hoogte-breedteverhouding. Kies een standaardformaat of deel ons gewoon uw individuele wensformaten mee.

  • Minimale grootte: 30 x 20 cm

  • Maximale grootte: 190 x 127 cm

undefined

Met de hand vervaardigde lijsten: de bijzondere afwerking voor uw canvas met glans

Met de hoogwaardige lijst die wij voor uw canvas in onze schrijnwerkerij exact passend vervaardigen, onderstreept u het bijzondere van uw motief. Zoek gewoon de materialen en kleuren uit die volgens uw voorstellingen bij uw foto passen en kies uit ons ruime aanbod uw wenslijst.