Galerie ArtBox van aluminium

vanaf €52,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 19 by 19 centimeters to 200 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Galerie ArtBox van aluminium - Uw foto als designobject

Een ArtBox met een lijst van gesatineerd aluminium maakt van uw foto een sculpturaal galerieobject. Maak een keuze uit vier beschikbare dieptes – al naar gelang het gewenste effect. Voor een chique vormgeving van uw motief hebt u de keuze uit verschillende presentatievarianten, bijvoorbeeld acrylglas of Alu-Dibond. In de compact-moderne ArtBox in zilver of zwart worden uw foto's tot een echte blikvanger aan de fotowand – als altijd bij WhiteWall inclusief voorgemonteerd ophangsysteem.

 • Hoogwaardige aluminiumlijst

 • Keuze uit 2 kleuren

 • Meer dan 100 gewonnen tests & aanbevelingen

 • Driedimensionaal effect

 • Van voren bekeken filigraan

 • Verschillende beelddragers mogelijk

ArtBox van aluminium: fotolijsten met verschillende dieptes

Uw foto in een ArtBox van aluminium valt op en laat een tijdloos design zien. Voor uw presentatie staan u twee kleuren en vier dieptes ter beschikking. Bij WhiteWall ontvangt u uw werk met voorgemonteerd ophangsysteem – in de prijs inbegrepen.

Vervaardiging: in onze eigen schrijnwerkerij op maat

Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox. Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox.
Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox. Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox.
Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox. Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox.
Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox. Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox.
1/4
undefinedundefined
ArtBox van aluminium, 10 mm

Zilver

undefinedundefined
ArtBox van aluminium, 25 mm

Zilver

undefinedundefined
ArtBox van aluminium, 50 mm

Zilver

undefinedundefined
ArtBox van aluminium, 75 mm

Zilver

Beter effect met de juiste beelddrager: aan u de keuze

Onze standaardlijsten in de ArtBox geven uw foto stabiliteit binnen- en buitenshuis, lichtheid ook bij grotere formaten of kristalheldere dieptewerking - met een directdruk op alu-Dibond, of als premium fotoafdruk achter acrylglas. Bij WhiteWall bepaalt u het gewenste effect.

Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
1/5
Echte fotoafdruk onder acrylglas

een professionele presentatie van foto's met een indrukwekkende optische dieptewerking

Echte fotoafdruk op alu-Dibond

Premiumproduct voor maximale beeldkwaliteit

Directdruk op alu-Dibond

Eenvoudig, elegant en robuust. Uw foto op een Alu-Dibond plaat met kunststofkern is beschikbaar voor alle vier de dieptes

Directdruk op geborsteld aluminium

opvallend product met metallic look

ChromaLuxe HD Metal Print

robuuste druk met levendige kleur op metaal

Close up of a night shot of a gas station in an Aluminium ArtBox with reference arrows 1,2 and 3.

Schaduwvoegen voor uw foto in een ArtBox: een detail met veel effect

De schaduwvoeg is even eenvoudig als effectvol. Door de afstand tussen de foto en de lijst ontstaat de indruk dat de foto zweeft. Foto en lijst zijn door de voeg optisch van elkaar gescheiden – uw foto staat op zichzelf.

 • 1Aluminiumlijst
 • 2Schaduwvoeg
 • 3Foto op beelddrager

Exact en volgens wens: formaten voor uw ArtBox van aluminium

Bij WhiteWall bepaalt u alles zelf – u weet het beste wat uw foto nodig heeft. Speciale vormen zoals panorama of vierkant worden exact naar wens en op de centimeter nauwkeurig vervaardigd – net zoals onze standaards, de staande en liggende formaten. De hoogte-breedteverhouding kan vrij gekozen worden. Van mini tot XXL is alles mogelijk.

 • Minimale grootte: 19 x 19 cm

 • Maximale grootte: 200 x 122 cm

Several different motifs framed in an Aluminium ArtBox on a wall in a staircase.

Uw foto in de ArtBox klaar om op te hangen

Door het geïntegreerde WhiteWall ophangsysteem kan uw foto in de ArtBox direct opgehangen worden.

 • Ongecompliceerd ophangen: al naar gelang het formaat hebt u genoeg aan 2 spijkers, schroeven of haken

 • Representatief opgesteld: bijvoorbeeld op een fotowandrichel

Back of an Aluminium ArtBox.
Design met dieptewerking: aluminium ArtBox van WhiteWall

Design, design, design – dat is wat veel WhiteWall klanten denken als ze voor de eerste keer een van hun foto's in een aluminium ArtBox in de hand houden. Als de lijst dan eenmaal aan de wand hangt worden de hele geraffineerdheid van de ArtBox zichtbaar: uw foto lijkt te zweven en is meer een driedimensionaal designobject dan een foto. Speciaal bij een imposante diepte van 75 mm. Afwerkingen achter acrylglas hebben een extra dieptewerking die indruk maakt. Eenvoudiger, eleganter en robuuster is alu-Dibond als beelddrager. Voor een subtieler en warmer effect kunt u voor de ArtBox ook echt houtfineer kiezen. Wilt u nog verder gaan, wilt u van uw designobject iets sculpturaals maken? Bestel uw foto dan in een vitrinelijst.

Alternatief voor de ArtBox: diepte zonder lijst met afwerkingen achter acryl

Acrylglas levert ook bij een dikte van 2 mm al een subtiele dieptewerking op. Vanaf 4 mm hebt u al de galeriestandaard bereikt. Ook hier kunnen wij nog meer: met 6 mm dik glas verkrijgt uw foto een indrukwekkende dieptewerking. Afwerkingen achter acrylglas zijn subtiel en tijdloos mooi. Een ArtBox van aluminium of hout maakt de indruk alsof u uw lievelingsfoto een eigen kamer hebt gegeven: een plek voor uw herinnering.

Druk of afdruk op verschillende beelddragers: het juiste voor uw foto

Natuurlijk zijn er ook foto's die op een andere manier ruimte nodig hebben. Motieven die geen afbakening verdragen, die niet ingelijst moeten worden. WhiteWall heeft daar een ongeëvenaard groot en vooral zonder uitzondering kwalitatief hoogwaardig assortiment voor ontwikkeld – vind de juiste beelddrager: canvas, textiel, Forex, hout, aluminium, alu-Dibond en laat uw foto zo overkomen als u zich dat voorstelt. Drukken en afdrukken in topkwaliteit? Ingelijst of zonder lijst, eenvoudig of luxueus – uw wensen sporen ons aan: wij zijn de besten en willen dat blijven. Foto's van WhiteWall – net zo echt als uw herinnering.