Fotoafdruk op alu-Dibond

vanaf €12,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by centimeters to 240 by centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto als afdruk op alu-Dibond: tijdloos design en grote houdbaarheid

Hoogwaardige merkpapieren, moderne laserbelichting en de klassieke chemische ontwikkeling garanderen topkwaliteit. Met alu-Dibond als beelddrager en een tegen UV beschermende folie als afdichting ontstaat een duurzaam werk dat voldoet aan galeriemaatstaven.

 • Afwerking zonder glas

 • Duurzame tegen UV beschermende folie

 • Mat of glanzend oppervlak

 • Stabiele beelddrager bij alle formaten

 • Ingetogen presentatie in galeriekwaliteit

 • Fijne detailweergave

Uw foto als fotoafdruk op alu-Dibond

Video Image
Close-up of a Photo Print On Aluminum Backing with reference arrows 1,2, 3 and 4.

Foto's als fotoafdruk op alu-Dibond: kwaliteit voor elk motief

Foto's als afdruk op alu-Dibond komen door het weglaten van een voorzetglas bijzonder puur en authentiek over. Het 3 mm dikke composietmateriaal alu-Dibond bestaat uit drie lagen: twee platinumwit gecoate aluminiumplaten omsluiten een kern van zwart polyethyleen. De zijkant van de platen is eveneens zwart. De stabiliserende basisplaat heeft een gering eigen gewicht en is daardoor ook geschikt voor foto's in groot formaat. Gelamineerd met een dunne en robuuste folie is uw foto op alu-Dibond als fotoafdruk zonder blaasjes afgewerkt en effectief beschermd.

 • 1PAPIER

  Echte fotoafdruk & perfecte siliconenafdichting

 • 2LAAG

  Aluminiumlaag

 • 3KERN

  Kunststofkern, zwart

 • 4LAAG

  Aluminiumlaag

Het juiste papier voor fotoafdrukken op alu-Dibond: galeriekwaliteit in kleur of zwart-wit

De fotoafdruk wordt met de modernste lasertechniek belicht en klassiek ontwikkeld. Wij geven 75 jaar garantie op de briljantie van onze echte fotoafdrukken. Voor verschillende vereisten gebruiken wij verschillende hoogwaardige merkpapieren. Bij een echte fotoafdruk op alu-Dibond staan u drie verschillende papieren ter beschikking:

Close up of the photo paper.
Close up of the photo paper.
1/2
Fuji Crystal DP II

Klassiekers - voor werken van alle soorten, kleurenschittering en duidelijke contrasten

Ilford z/w

Voor zwart-wit-fotografie met bescherming tegen verbleken, grote contrastomvang en nauwkeurige weergave van de grijsscala

Close-up of a Photo Print On Aluminum Backing.Example image of a Photo Print On Aluminum Backing

Afdichting van uw foto's op alu-Dibond: duurzaam door een tegen UV beschermende folie

De hoogwaardige beschermende folie is zo dun en transparant dat de indruk van uw foto er niet door beïnvloed wordt. De laminering dient als bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV-stralen of vervuiling en garandeert de lange houdbaarheid van de afwerking op alu-Dibond. Kies het passende type afdruk voor uw foto:

Close-up of a Photo Print On Aluminum Backing.Glanzend

Mooie glans voor de grootste kleurbriljantie

Example image of a Photo Print On Aluminum BackingMat

Lichte structuur zonder reflecties

Uw foto als afdruk op alu-Dibond: formaat en afmetingen naar wens

Met individueel en op de centimeter nauwkeurig maatwerk krijgt u uw foto op alu-Dibond exact in uw wensformaat. De hoogte-breedteverhoudingen kunt u zelf bepalen.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 240 x 122 cm

Several different motifs on a Photo Print On Aluminum Backing hang on a wall in a living room.

Veelvoud aan lijsten voor uw foto-afdruk: 100 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 100 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.

Several different motifs on a Photo Print On Aluminum Backing with different frames hang on a wall in a living room.

Het juiste formaat en de optimale hanging voor uw directdruk

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto's als afdruk op alu-Dibond

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen.

Back of the image.
Back of the image.
1/2
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Echte fotoafdruk op alu-Dibond: Tijdloos, duurzaam ontwerp

Echte fotoafdrukken op alu-Dibond: tijdloos design en grote houdbaarheid

Fotoafdrukken op alu-Dibond zijn ware WhiteWall klassiekers: ze zijn eenvoudig, niet opdringerig, doen modern aan en hebben toch een tijdloos design. Je zou bijna kunnen zeggen: ze vallen bij iedereen in de smaak. Wat niet wil zeggen dat u alledaagse waar bestelt – afwerkingen op alu-Dibond van WhiteWall zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten. De echte fotoafdrukken belichten wij uitsluitend op geselecteerde merkpapieren en wij geven een garantie van 75 jaar op de kleurbriljantie van kleurenfoto's – en eveneens 75 jaar op de bescherming tegen uitbleken bij zwart-witfoto's. U kunt vrij kiezen uit diverse types mat of glanzend oppervlak – het juiste papier als optimale basis voor uw motief.

Voor nog meer briljantie: afwerkingen op alu-Dibond achter acrylglas

Voor nog meer briljantie en diepte hebben wij bij WhiteWall - als pionier onder de online-labs – een product ontwikkeld dat u in een klap tot een vakman maakt: onze afwerkingen achter acrylglas. Acrylglas is licht en breukvast. De eigenschappen van uw echte fotoafdruk worden door de afwerking achter glanzend acrylglas geïntensiveerd, de kleurbriljantie geaccentueerd en de dieptewerking versterkt. In de diktes 2 mm, 4 mm en 6 mm biedt acrylglas een scala aan meer en minder intense effecten: van subtiele diepte tot aan het maximale effect met objectkarakter. Begin eens met 2 mm en laat u enthousiast maken – afwerkingen onder 4 mm dik glas zijn onze standaard in galeriekwaliteit en laten uw foto's stralen en schitteren. Maak indruk op uzelf en anderen met een professionele presentatie. Uw foto's zijn het waard.

Directdruk op geborsteld aluminium versus afdruk op alu-Dibond: pro en contra

Een bijzondere glans bereikt u met directdrukken op geborsteld aluminium. Een effect voor bijzondere motieven of extravagante concepten. De witte en lichtere partijen worden niet bedrukt en de horizontale structuur van het geborstelde aluminium blijft zichtbaar. De koele look wordt graag gebruikt bij presentatie van vrijstaand gemaakte objecten of voor motieven met metallic oppervlak – een moderne, matte look met metallic glans in de lichte partijen en een duidelijk voordeel ten opzichte van echte fotoafdrukken op alu-Dibond. Bij WhiteWall gebruiken wij voor topdrukkwaliteit alleen de allernieuwste soorten inkt. In de 7-kleurendruk opgebracht harden deze uit onder ultraviolet licht en vormen een mat oppervlak. Door dit procedé is de druk extra beschermd tegen vuil en spatwater en behouden de kleuren hun briljantie. Daardoor is de directdruk op geborsteld alu-Dibond ook geschikt voor tegen de regen beschermde ruimtes buiten en voor badkamers. Wat u ook uitkiest voor uw motief, bij WhiteWall krijgt u een kwaliteitsproduct. Bepaal voor uzelf wat voor welk motief het juiste is. Wij werken onophoudelijk aan verdere innovaties – laat uw creativiteit de vrije loop, wij houden u bij.