Ilford z/w-afdruk onder acrylglas

vanaf €19,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 240 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Unieke diepte en contrasten: zwart-witfotografie achter acrylglas

De monochrome esthetiek van zwart-witfoto's heeft een heel speciale aantrekkingskracht. We gebruiken eersteklas, puur monochroom fotopapier achter acrylglas van galeriekwaliteit, zodat het volledige spectrum van de fijnste grijstinten zichtbaar wordt.

 • Echt zwart-witfotopapier van Ilford

 • Duurzame afdichting met galerijsilicone

 • Verbeterde contrasten door acrylglas

 • Mat of glanzend oppervlak

 • Stabiele achterwand van Dibond

 • Individuele formaten mogelijk

WhiteWall ultraHD - nu ook voor zwart-witafdrukken

WhiteWall luidt een nieuw tijdperk in voor zwart-witfoto's op origineel Ilford-fotopapier. Met onze bewezen ultraHD-technologie brengen we opnieuw een revolutie teweeg in de wereld van de fotografie en stellen we nieuwe normen. Verscherping die perfect is afgestemd op onze nieuwste generatie laserbelichters (productiejaar 2023), in combinatie met verhoogde productieresoluties, zorgt voor een ongekend niveau van helderheid en precisie: elk fijn detail en nuance van in monochrome motieven komt tot leven.

Selecteer de optie "ultraHD sharpening" in de productconfiguratie.

zoom in into the edge of a black white acrylic photo print with 3 indication arrows, 1 pointing on the acrylic glass, 2 pointing onto the paper, 3 pointing onto the aluminum backing.

Tijdloos, elegant en van hoge kwaliteit

Zwart-witfoto's zijn gereduceerd tot de essentie door de afwezigheid van kleur en hebben een natuurlijke elegantie. Met een tijdloze uitstraling, zeer transparante galerijsilicone en stabiele Alu-Dibond achterkant is de laminering achter acrylglas perfect voor elk zwart-witmotief en voldoet het aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 • 1ACRYLGLAS

  Glanzend of mat acrylglas van 2 mm dik

 • 2PAPIER

  Afdrukken op Ilford zwart-witfotopapier

 • 3ACHTERWAND

  Stabiele achterwand van Alu-Dibond

Uitstekend zwart-wit fotopapier van Ilford

Ilford-fotopapier is de perfecte keuze voor zwart-witfoto's. Het overtuigt met zijn duidelijke contrasten, zuiver wit, rijk zwart en gelijkmatig grijsverloop. We gebruiken geavanceerde lasertechnologie voor belichting en vervolgens klassieke chemische ontwikkeling.

detail shot of a black white photo print.

Glanzend acrylglas voor acrylglasafwerkingen

Acrylglas is niet alleen licht en breukvast, het geeft de foto's ook meer diepte en intensere contrasten. Het karakter van zwart-witfotografie kan zo volledig tot zijn recht komen. Kies uit twee afwerkingen om de optimale finish te vinden, afhankelijk van het motief en de ophangplek.

2 mm dik, glanzend:voor een speciaal diepte-effect
2 mm dik, mat:voor een reflectievrij oppervlak

Zwart-witafdruk in individueel formaat

We produceren uw zwart-witafdruk op Alu-Dibond in het formaat van uw keuze. Van kleine formaten tot muurvullende kunstwerken, elke foto wordt tot op de centimeter nauwkeurig geproduceerd en gelamineerd. Het beeld bijsnijden is daarom niet nodig, zelfs niet voor brede panorama's.

 • Minimumformaat: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 2 mm glanzend: 240 x 122 cm, 2 mm mat: 180 x 122 cm

hanging with four black white acrylic prints in different formats.

De juiste lijst voor uw zwart-witmotief

Vind de perfecte lijst voor uw zwart-witfoto's bij WhiteWall - van klassieke galerielijsten in zwart echt hout met passe-partout tot extravagante neonkleuren voor echte statements aan de muur. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 lijsten in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Alle lijsten worden individueel met de hand gemaakt in onze eigen fabriek. De ophanging is al geïntegreerd in de lijst.

hanging of four framed black white aluminum photo prints.

Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
Back of the image.
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Waarom kiezen voor een zwart-wit fotoprint op acryl?

Onze zwart-wit fotoafdrukken op acryl bieden een naadloze mix van klassieke schoonheid en moderne aantrekkingskracht. De panchromatische essentie van zwart-witfotografie wordt geaccentueerd door het kristalheldere acrylglas, waardoor een gevoel van diepte en intensiteit ontstaat dat de kijker in het beeld trekt. Onze zorgvuldig vervaardigde afdrukken combineren de beste materialen, waaronder een stevige alu-dibond achterzijde, Ilford zwart-wit fotopapier en naar keuze glanzend of mat acrylglas, wat resulteert in een betoverende weergave van tijdloze elegantie.

Bestendig en duurzaam

Onze zwart-witte acrylafdrukken zijn gemaakt met duurzaamheid in gedachten en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De alu-dibond achterkant biedt stabiliteit en bescherming, terwijl het acrylglas bescherming biedt tegen UV-stralen, vocht en stof, zodat uw dierbare herinneringen jarenlang levendig en ongerept blijven.

Aanpasbaar tot in perfectie

Pas je zwart-wit acryl fotoprint precies aan jouw voorkeuren aan - van het selecteren van de perfecte grootte tot de centimeter en het kiezen tussen glanzend of mat acrylglas. Je kunt ook een handgemaakt frame uit onze eigen werkplaats toevoegen om je afdruk te realiseren zoals jij hem voor ogen hebt.