Fine Art pigmentprint onder acrylglas

vanaf €19,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 290 by 180 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto's als pigmentafdrukken achter acrylglas

Gebruik de nieuwste afdruktechnologie, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Een Fine Art-pigmentdruk met hoge resolutie achter acrylglas geeft uw ontwerp met een bijzonder breed kleurengamma en indrukwekkende schittering weer. Voor een optimale levensduur dichten wij de afgedrukte foto achter acrylglas af met duurzaam elastische siliconen. De geavanceerde technologie zorgt voor perfecte resultaten voor ontwerpen van elk formaat en maakt ook indrukwekkende grote formaten tot 290 x 180 cm mogelijk als naadloze fotoafdrukken.

 • Pigmentafdruk in hoge resolutie, zonder oplosmiddelen

 • Intensieve kleuren door grote kleurruimte

 • Duurzame afdichting met galerijsilicone

 • Verschillende acrylglasvarianten om uit te kiezen

 • Optioneel met extra omlijsting

 • Individuele formaten tot 290 x 180 cm

fine art print under acrylic glass with indication point, 1 points on the glass, 2 points on the paper, 3 points on the backing.

Uw foto briljant en permanent afgedicht

De structuur in het afgedichte drielagensysteem met alu-dibond als stabiele achterkant biedt niet alleen optimale bescherming voor het afgedrukte ontwerp, maar maakt uw foto ook bijzonder bestendig en duurzaam.

 • 1ACRYLGLAS

  Acrylglas - Glanzend acrylglas met een dikte van 2 of 4 mm alsook mat acrylglas van 2 mm dik

 • 2PAPIER

  Fine Art-papier - Duurzaam speciaal papier voor pigmentafdrukken met hoge resolutie en een bijzonder breed kleurengamma

 • 3ACHTERWAND

  Achterkant - Stevige achterkant van 3 mm dik in alu-dibond

Beste kleurweergave door moderne pigmentafdruk en papier van hoge kwaliteit

Inkjetdruk zonder oplosmiddelen is een beproefde druktechnologie uit de kunstsector. De schitterende kleuren ontstaan door de pigmentdeeltjes die in de inktvloeistof zweven. Om die optimaal te laten functioneren is een speciaal voor dit doel ontworpen papier nodig. Wij gebruiken een geselecteerd papier dat garant staat voor de beste detail- en kleurweergave en duurzaamheid.

fine art print with zoom in on the finish.

Kristalhelder acrylglas laat uw foto tot zijn recht komen

Onze Fine Art-inkjetprints worden met de grootste zorg gelamineerd achter acrylglas. Acrylglas is kleurneutraal, licht en onbreekbaar. Kies uit verschillende oppervlakken en sterktes precies de variant die uw ontwerp het best tot zijn recht laat komen. Laminering achter acrylglas met een mat oppervlak zorgt voor een ingetogen uitstraling die indruk maakt door zijn dieptewerking en duidelijke contrasten. De reflectievrije weergave is uitermate geschikt voor ruimten met veel lichtinval. Glanzend acrylglas daarentegen versterkt de schittering en levendigheid en is daarom bijzonder aanbevolen voor ontwerpen met intensieve kleuren.

2 mm dikte glanzend:Discrete acrylglaseffecten
4 mm dikte glanzend:Galeriestandaard
2 mm dikte mat:Voor minder reflecties

Uw Fine Art-print achter acrylglas in een vrij te kiezen formaat

Vanaf een minimumformaat van 9 x 9 cm wordt uw Fine Art-print achter acrylglas op maat gemaakt, tot op de centimeter nauwkeurig. De afdruk heeft echter een bijzonder spectaculair effect bij grote formaten, die wij optimaal omzetten met een maximumformaat van 290 x 180 cm. Met deze techniek zijn de meest uiteenlopende beeldverhoudingen mogelijk zonder het ontwerp bij te snijden. Kies tussen vierkant, portret, landschap of panorama. Ook speciale vormen zoals een rond formaat of zeshoekig, achthoekig of twaalfhoekig formaat kunnen op verzoek worden geproduceerd. Meerdelige sets kunt u ontwerpen in maximaal vier delen.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 290 x 180 cm

hanging of 5 fine art prints under acrylic glass in different formats.

Tips in de video: De juiste ophanging voor uw glanzende acrylglasfoto

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
Back of the image.
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Wat is het verschil tussen een directe afdruk op acrylglas en Fine Art-acrylglas?

Bij een directe afdruk op acrylglas wordt uw foto rechtstreeks op het acrylglas afgedrukt. Dit heeft meestal nadelen voor de kleurweergave en de duurzaamheid van uw afdruk. Daarom bieden wij alleen lamineringen van fotoafdrukken of Fine Art-prints achter acrylglas aan. Bij Fine Art-acrylglas wordt uw ontwerp eerst gedrukt op hoogwaardig Fine Art-papier met behulp van het modernste inkjetdrukproces. Vervolgens wordt een rugpaneel in alu-dibond bevestigd om de stabiliteit te vergroten. Ten slotte wordt uw foto gelamineerd achter acrylglas voor een optimale levensduur en om kleurruimte en diepte te benadrukken.

Wat is het verschil tussen een fotoafdruk en een Fine Art-print achter acrylglas?

Het verschil tussen beide producten ligt in het drukproces van de afdruk. Bij een fotoafdruk achter acrylglas wordt uw foto belicht op een van onze professionele fotopapieren en vervolgens gelamineerd achter acrylglas. Bij de Fine Art-print achter acrylglas (of inkjetdruk) worden de kleurpigmenten met een inkjetprinter op een hoogwaardig kunstpapier gespoten. Dit zorgt voor een fijne tonaliteit en een afdruk met intensieve kleuren.

Voor welke foto's is Fine Art-acrylglas bijzonder geschikt?

Wij kunnen de Fine Art-print achter acrylglas aanbieden in indrukwekkende grote formaten tot 290 x 180 cm als naadloze fotoprint. Hij is dus geschikt voor uw speciale werken, die alleen op ware grootte hun effect ontvouwen. Dankzij het moderne inkjetdrukproces is Fine Art-acrylglas ook de ideale keuze voor ontwerpen met bijzonder intensieve kleuren.