ChromaLuxe
HD Metal Print

vanaf €12,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by centimeters to 150 by centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto op aluminium als premiumdruk: de ChromaLuxe HD Metal Print

Deze premium print voldoet aan de hoogste eisen! Beleef uw motieven op aluminium - extreem stabiel, robuust en waterdicht. Ook ideaal voor beschermde buitenruimtes. Door hun geringe gewicht zijn Metal Prints ook geschikt voor grote formaten. Bijzonder indrukwekkend bij kleurintensieve motieven.

 • Duurzame en belastbare premiumdruk

 • Metallic glanseffecten

 • Glanzend oppervlak

 • Voor motieven met intense kleuren

 • Ook geschikt voor ruimtes buiten

 • Bijzonder lichte beelddrager

Uw foto als ChromaLuxe HD Metal Print – een overzicht

Video Image
Close-up of a dancing woman on an HD Metal Print with reference arrows 1 and 2.

Uw foto als ChromaLuxe HD Metal Print: perfecte combinatie van stabiliteit en lichtheid

De ChromaLuxe HD Metal Print is een bijzonder stabiel en belastbaar premiumproduct. Door zijn geringe eigen gewicht is de ChromaLuxe HD Metal Print ideaal voor de presentatie van grote formaten. Hij is weerbestendig en watervast en daarom ook geschikt voor presentaties in de buitenlucht. Door de toepassing van uiterst moderne technische procedés verbinden de kleuren zich blijvend met de coating van het aluminiumen en krijgt uw motief een ongewone glans.

 • 1MOTIEF

  Hoogwaardige druk, diep ingebrand in de speciale coating

 • 2MATERIAAL

  ChromaLuxe aluminium plaat, 1 mm

Premiumdruk dankzij uiterst modern technisch procedé

Voor de ChromaLuxe HD Metal Print drukken wij uw foto met Fine Art Inkjet inkten spiegelverkeerd op een transferpapier. Met behulp van hitte en druk wordt bereikt dat de inkt diep indringt in de speciale coating van het 1 mm dunne ChromaLuxe aluminium. Daardoor gaan de materialen een blijvende verbinding aan en ontstaat er een zeer sterk foto-oppervlak. Dit procedé heet thermosublimatie. De buitengewone kleurbriljantie is extreem duurzaam. De HD Metal Print raden wij daarom speciaal aan voor contrastrijke motieven met intense kleuren.

undefined
Close up of a dancing woman on an HD Metal Print.
Close up of a dancing woman on an HD Metal Print.

Aluminium als beelddrager: keuze uit twee types oppervlak

Het 1 mm dunne aluminium met transparante speciale coating en zilver glanzende achterzijde vormt een stabiele ondergrond voor uw foto. Twee verschillende soorten oppervlak produceren verschillende glanseffecten. Kies het gewenste type voor uw aluminiumfoto's. Wij bieden u 2 soorten oppervlak met verschillende effecten.

Close up of a dancing woman on an HD Metal Print.
Glanzend aluminium
Close up of a dancing woman on an HD Metal Print.Geborsteld, glanzend aluminium

Uw foto's op aluminium in wensformaat: op de centimeter nauwkeurig maatwerk

Het lichte metaal aluminium maakt wensformaten van mini tot XXL mogelijk. Uw individuele formaten maken wij op de centimeter nauwkeurig. De lengte-breedteverhouding kunt u zelf bepalen. Of u maakt een keuze uit onze lijst met standaardformaten.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 150 x 100 cm

Several different motifs on an HD Metal Print hang on a wall in a living room.

Veelvoud aan lijsten voor uw ChromaLuxe HD Metal Print: 100 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 100 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.

Several different motifs on an HD Metal Print with different frames hang on a wall in a living room.

Het juiste formaat en de optimale montage voor uw ChromaLuxe HD Metal Print

Video Image

Klaar voor presentatie: ChromaLuxe HD Metal Prints vlug en veilig aan de wand

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

undefined
undefined
Back of the image.
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Grote formaten vanaf 50 cm zijlengte

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Print uw foto op metaal - de Chromaluxe Metal Print

ChromaLuxe HD Metal Print van WhiteWall: premiumdruk voor hoge eisen

Er zijn overbodige uitvindingen, er zijn uitvindingen waar iedereen op zat te wachten en dan zijn er nog uitvindingen waar misschien niemand op wachtte, maar als ze eenmaal op de markt zijn, weet je niet hoe je het ooit zonder hebt kunnen stellen. Onze ChromaLuxe HD Metal Print behoort tot die uitvindingen. Deze print is wat er nog ontbrak: de WhiteWall -"ChromaLuxe HD Metal Print" geldt als premiumdruk, is heel robuust en daarbij elegant en extravagant. Hij is bestand tegen regen en sterke weersveranderingen en geschikt voor tegen de regen beschermde buitenruimtes en badkamers. Door middel van thermosublimatie wordt de druk houdbaar en extreem robuust gemaakt. De detailgetrouwheid en de stralende kleuren geven de foto een prachtige kwaliteit. Hebt u een motief met intense kleuren? Laat er dan een ChromaLuxe HD Metal Print van maken die u bijvoorbeeld op het balkon hangt: bij elke blik uit het raam zult u glimlachen – ook bij regen.

Extravagant alternatief voor de ChromaLuxe HD Metal Print: de druk op geborsteld aluminium

WhiteWall heeft echter nog meer uitgevonden waar niemand meer buiten wil. De directdruk op geborsteld aluminium is een opvallend product voor speciale werken. In lichte en witte beeldpartijen schijnt het horizontaal geborstelde aluminiumoppervlak door – een moderne, matte look. Met een metallic glans in de lichte delen. Dit effect is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor de presentatie van objecten die vrijstaand gemaakt zijn of voor motieven met een metallic oppervlak. Voor de beste drukkwaliteit gebruiken wij van WhiteWall de nieuwste inktsoorten. Opgebracht in de 6-kleurendruk harden zij uit onder ultraviolet licht en vormen een mat oppervlak. Door dit procedé is ook deze druk beschermd tegen vuil en spatwater en behouden de kleuren hun straalkracht – directdrukken op aluminium zijn bijna even goed als de ChromaLuxe HD Metal Print. Maar alleen bijna.

HD Metal Print en andere aluminiumproducten: voor elk motief het juiste

Misschien geen uitvinding van ons – maar door ons in de beste kwaliteit omgezet: echte fotoafdrukken op alu-Dibond. Met de juiste papierkeuze laat uw foto zich optimaliseren – een hoogwaardig alternatief voor een HD Metal Print. Voor een bijzonder diepte-effect hebben wij echter nog iets uitgevonden: als pionier onder de online-labs hebben wij afwerkingen achter acrylglas voor u ontwikkeld die al vanaf een glasdikte van 2 mm super effecten produceren. Met 4 mm bent u al bij galeriekwaliteit. Laat uw foto's zien zoals ze u het beste bevallen. Wij doen er ook onze best voor en geven uw motieven een lang leven.