Foto in Pop Art-lijst

vanaf €49,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

FORMATEN

LEVERINGSTIJDEN

INCL. OPHANGSYSTEEM

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Foto's in popart-lijst: uw opnames effectvol presenteren

Glanzend materiaal met stralend neon-effect: in de trendsettende popart-lijst van acrylglas komt uw foto bijzonder goed tot zijn recht. De kleurige varianten van de popart-lijst zorgen voor sterke accenten. Voor een subtiel effect kiest u de popart-lijst in de glossy varianten zwart of wit.

  • Lijst van glanzend acrylglas

  • Keuze uit zes kleuren

  • Vier varianten met neon-effect

  • Voor kleurige motieven of kleurcontrasten

  • Schaduwvoeg voor zwevend effect

  • Keuze uit verschillende beelddragers

A person in a red suit walks in front of a black background framed in a red Pop Art Frame.A night shot of a city framed in a yellow Pop Art Frame.A portrait of a woman's face holding a green plastic disc diagonally in front of her face. The green of the plastic disc corresponds to the green of the Pop Art Frame.A person walks in front of a blue background framed in a blue Pop Art Frame.

Felle kleuren voor indrukwekkende effecten in popart-lijst

Rood, oranje, groen, blauw: luchtig doorschijnend en krachtig stralend in neonkleuren versterkt de popart-lijst in vier kleurvarianten het effect van sterke motieven. Met deze absoluut trendy omlijsting ondersteunt u de kleurgeving van uw foto of voegt u spannende contrasten toe. De reflecties op de 3 mm brede voorkant maken een heel bijzondere indruk. De intensiteit hangt af van het invallende licht.

Onze Neon kleuren selectie
Close up of a corner of the Pop Art Frame.Neon Rood
Close up of a corner of the Pop Art Frame.Neon Oranje
Close up of a corner of the Pop Art Frame.Neon Groen
Close up of a corner of the Pop Art Frame.Neon Blauw
A woman in a white wedding dress holds black linen flying through the picture in a black Pop Art Frame.A bird's eye view of a tennis net on a blue tennis court in a white Pop Art Frame.

Zwart en wit voor schitterende klassieke omlijstingen

De popart-lijst in zwart of wit is ideaal om bijzonder sprekende motieven te omlijsten. De beperkte kleurstelling en het ondoorzichtige materiaal van deze variant verlenen de presentatie van uw foto's een verfijnd accent. Het glanzende, gladde acrylglas reflecteert invallend licht en laat motieven en beeldoppervlak optimaal tot uitdrukking komen.

Onze klassieke kleuren selectie
Close up of a corner of the black Pop Art Frame.Zwart
Close up of a corner of the white Pop Art Frame.Wit

Een lijst van hoogwaardig acrylglas – met schaduwvoeg

Voor de popart-lijst gebruiken wij glanzend acrylglas van topkwaliteit om een bijzonder stralend effect te produceren. De moderne lichte indruk bereiken we bovendien met een schaduwvoeg: door een 4 mm brede afstand tot de lijst lijkt het motief te zweven.

Close up of the corners of a red and black Pop Art Frame.

Popart-lijst met passende beelddrager voor uw motief

Maak gebruik van de mogelijkheid om uit verschillende beelddragers het ideale oppervlak voor uw foto in popart-lijst te vinden. Een glanzend oppervlak versterkt het stralende effect nog meer, terwijl een mat oppervlak een spannend contrast vormt. Voor kristalheldere beelddetails kunt u ook onze ultraHD-afdrukken op Dibond of onder acrylglas kiezen. Wij bieden u verschillende materialen en varianten aan:

Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
Close up of the support material.
1/10
Directdruk op alu-Dibond

Stralende kleurenintensiteit en detailscherpte

ChromaLuxe HD Metal Print - glanzend

Licht, maar stevig materiaal voor stralende kleuren

Echte fotoafdruk onder acrylglas

Kristalhelder zicht op uw foto in galeriekwaliteit

ultraHD-afdruk onder acrylglas

Extreem scherpe detailweergave en zeer hoge resolutie

Directdruk op Forex®

Het kennismakingsproduct voor sterke kleuren en heldere details

Direct Print On Brushed Aluminum

Ultra-modern print on a brushed surface

Echte Fotoafdruk op alu-Dibond

Houdbare kleuren en maximale beeldkwaliteit

ultraHD-afdruk op alu-Dibond

Premiumproduct met ultraHD-detailscherpte

Echte fotoafdruk onder acrylglas - mat

Zonder spiegeling ook bij sterke lichtinval

Metallic foto achter acryglas ultraHD

Metallic look en intense kleuren

Uw foto in popart-lijst in verschillende formaten

Kies uw popart-lijst uit zes verschillende formaten van 20 x 20 cm tot 60 x 40 cm. Voor elk motief en elke ophanging vindt u passende afmetingen:

  • Minimale grootte: 20 x 20 cm

  • Maximale grootte: 60 x 40 cm

Several different motifs framed in Pop Art Frames with different colors on a wall in an office.

De popart-lijst veilig ophangen dankzij geïntegreerde ophanghaken

Uw popart-lijst leveren wij met een geïntegreerd ophangsysteem aan de achterzijde. Op deze manier kunt u uw foto met twee schroeven of haken snel en ongecompliceerd direct aan de muur hangen.

Back of a Pop Art Frame.
De popart-lijst: uw foto stralend gepresenteerd

Aan de trendy popart-lijst zult u veel plezier beleven, u brengt hiermee een echte blikvang op uw muren aan. De presentatie van uw foto's met hun schitterende kleuren eindigt namelijk niet meer bij de buitenkant van de lijst. Door het neoneffect van de kleurige varianten straalt uw motief bij lichtinval in het vertrek. Ook de varianten in zwart of wit verlenen uw foto's een glanzende afsluiting. Door de schaduwvoegen maken zelfs grotere formaten een lichte, zwevende indruk.

Deze motieven zijn voor de popart-lijst bijzonder geschikt

Er zijn veel mogelijkheden om met de popart-lijst kleurrijke motieven fraai te laten uitkomen. Een buitengewoon effect heeft de lijst bijvoorbeeld in een van de vier neonkleuren, als u die gebruikt voor uw nachtopnames waarin neonverlichting een belangrijke rol speelt. Doordat het acrylglas aansluit bij de neonkleur in het motief vormen opname en lijst een fascinerende eenheid.

Een vergelijkbaar effect kunt u ook in zwart bereiken: ideaal daarvoor is onder andere een architectuuropname met donkere, spiegelende vlakken in het motief waar de zwarte glans van de acryllijst bij aanknoopt. Op tegengestelde manier bereikt u juist een spannend contrast, als u uw zwart-witfoto's combineert met een fel gekleurde popart-lijst.

Een motief met een heel grote kleurintensiteit, zoals bijvoorbeeld wanneer u vuurwerk fotografeert, komt in een popart-lijst in neonkleuren zo stralend over dat het de hele ruimte vult. Als u verschillende popart-lijsten in uiteenlopende kleuren en formaten combineert, ontstaat een heel bijzondere Petersburgse hanging, die bij elke lichtinval weer op een andere manier straalt.

Alternatieven voor foto in popart-lijst

Onze lijsten zijn niet alleen decoratief, zij verlenen uw foto uitdrukkingskracht. De popart-lijst is met zijn neonkleuren en de glans van het acrylglas een krachtig vormgevend element, terwijl een ArtBox van aluminium of hout door het tijdloze design subtieler overkomt. Ook bij deze presentatievariant met schaduwvoeg kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. De ArtBox in zilver of zwart aluminium ziet er heel cool uit en strak en stylish uit, de uitvoering in hout straalt juist warmte uit. U kunt bovendien de diepte van de lijst zelf bepalen en uw wensbeelddrager uitzoeken.

Vindt u vooral de schaduwvoeg heel aantrekkelijk, kijk dan eens naar de foto in de schaduwvoeglijst.