Foto in Pop Art-lijst

Formaten & PrijzenMet testfoto uitproberen

FORMATEN

7 vaste maten om uit te kiezen

LEVERINGSTIJDEN

ca. 9 werkdagen (ma - vr)

INCL. OPHANGSYSTEEM

Ter waarde van €4,00

ICC-profiel voor softproof downloaden
tipa-world-awards-2020-logo for the Banner Section

Foto's in popart-lijst: uw opnames effectvol presenteren

Glanzend materiaal met stralend neon-effect: in de trendsettende popart-lijst van acrylglas komt uw foto bijzonder goed tot zijn recht. De kleurige varianten van de popart-lijst zorgen voor sterke accenten. Voor een subtiel effect kiest u de popart-lijst in de glossy varianten zwart of wit.

Lijst van glanzend acrylglas

Keuze uit zes kleuren

Vier varianten met neon-effect

Voor kleurige motieven of kleurcontrasten

Schaduwvoeg voor zwevend effect

Keuze uit verschillende beelddragers

undefinedundefinedundefinedundefined

Felle kleuren voor indrukwekkende effecten in popart-lijst

Rood, oranje, groen, blauw: luchtig doorschijnend en krachtig stralend in neonkleuren versterkt de popart-lijst in vier kleurvarianten het effect van sterke motieven. Met deze absoluut trendy omlijsting ondersteunt u de kleurgeving van uw foto of voegt u spannende contrasten toe. De reflecties op de 3 mm brede voorkant maken een heel bijzondere indruk. De intensiteit hangt af van het invallende licht.

Onze Neon kleuren selectie
Neon Roodundefined
Neon Oranjeundefined
Neon Groenundefined
Neon Blauwundefined
undefinedundefined

Zwart en wit voor schitterende klassieke omlijstingen

De popart-lijst in zwart of wit is ideaal om bijzonder sprekende motieven te omlijsten. De beperkte kleurstelling en het ondoorzichtige materiaal van deze variant verlenen de presentatie van uw foto's een verfijnd accent. Het glanzende, gladde acrylglas reflecteert invallend licht en laat motieven en beeldoppervlak optimaal tot uitdrukking komen.

Onze klassieke kleuren selectie
Zwartundefined
Witundefined

Een lijst van hoogwaardig acrylglas – met schaduwvoeg

Voor de popart-lijst gebruiken wij glanzend acrylglas van topkwaliteit om een bijzonder stralend effect te produceren. De moderne lichte indruk bereiken we bovendien met een schaduwvoeg: door een 4 mm brede afstand tot de lijst lijkt het motief te zweven.

Popart-lijst met passende beelddrager voor uw motief

Maak gebruik van de mogelijkheid om uit verschillende beelddragers het ideale oppervlak voor uw foto in popart-lijst te vinden. Een glanzend oppervlak versterkt het stralende effect nog meer, terwijl een mat oppervlak een spannend contrast vormt. Voor kristalheldere beelddetails kunt u ook onze ultraHD-afdrukken op Dibond of onder acrylglas kiezen. Wij bieden u verschillende materialen en varianten aan:

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
1/10
Directdruk op alu-DibondStralende kleurenintensiteit en detailscherpte
HD Metal Print - glanzendLicht, maar stevig materiaal voor stralende kleuren
Echte fotoafdruk onder acrylglasKristalhelder zicht op uw foto in galeriekwaliteit
ultraHD-afdruk onder acrylglasExtreem scherpe detailweergave en zeer hoge resolutie
Directdruk op Forex®Het kennismakingsproduct voor sterke kleuren en heldere details
Direct Print On Brushed AluminiumUltra-modern print on a brushed surface
Echte Fotoafdruk op alu-DibondHoudbare kleuren en maximale beeldkwaliteit
ultraHD-afdruk op alu-DibondPremiumproduct met ultraHD-detailscherpte
Echte fotoafdruk onder acrylglas - matZonder spiegeling ook bij sterke lichtinval
Metallic foto achter acryglas ultraHDMetallic look en intense kleuren

Uw foto in popart-lijst in verschillende formaten

Kies uw popart-lijst uit zeven verschillende formaten van 20 x 20 cm tot 120 x 80 cm. Voor elk motief en elke ophanging vindt u passende afmetingen:

  • Minimale grootte: 20 x 20 cm

  • Maximale grootte: 120 x 80 cm

undefined

De popart-lijst veilig ophangen dankzij geïntegreerde ophanghaken

Uw popart-lijst leveren wij met een geïntegreerd ophangsysteem aan de achterzijde. Op deze manier kunt u uw foto met twee schroeven of haken snel en ongecompliceerd direct aan de muur hangen.

De popart-lijst: uw foto stralend gepresenteerd

Aan de trendy popart-lijst zult u veel plezier beleven, u brengt hiermee een echte blikvang op uw muren aan. De presentatie van uw foto's met hun schitterende kleuren eindigt namelijk niet meer bij de buitenkant van de lijst. Door het neoneffect van de kleurige varianten straalt uw motief bij lichtinval in het vertrek. Ook de varianten in zwart of wit verlenen uw foto's een glanzende afsluiting. Door de schaduwvoegen maken zelfs grotere formaten een lichte, zwevende indruk.

Deze motieven zijn voor de popart-lijst bijzonder geschikt

Er zijn veel mogelijkheden om met de popart-lijst kleurrijke motieven fraai te laten uitkomen. Een buitengewoon effect heeft de lijst bijvoorbeeld in een van de vier neonkleuren, als u die gebruikt voor uw nachtopnames waarin neonverlichting een belangrijke rol speelt. Doordat het acrylglas aansluit bij de neonkleur in het motief vormen opname en lijst een fascinerende eenheid.

Een vergelijkbaar effect kunt u ook in zwart bereiken: ideaal daarvoor is onder andere een architectuuropname met donkere, spiegelende vlakken in het motief waar de zwarte glans van de acryllijst bij aanknoopt. Op tegengestelde manier bereikt u juist een spannend contrast, als u uw zwart-witfoto's combineert met een fel gekleurde popart-lijst.

Een motief met een heel grote kleurintensiteit, zoals bijvoorbeeld wanneer u vuurwerk fotografeert, komt in een popart-lijst in neonkleuren zo stralend over dat het de hele ruimte vult. Als u verschillende popart-lijsten in uiteenlopende kleuren en formaten combineert, ontstaat een heel bijzondere Petersburgse hanging, die bij elke lichtinval weer op een andere manier straalt.

Alternatieven voor foto in popart-lijst

Onze lijsten zijn niet alleen decoratief, zij verlenen uw foto uitdrukkingskracht. De popart-lijst is met zijn neonkleuren en de glans van het acrylglas een krachtig vormgevend element, terwijl een ArtBox van aluminium of hout door het tijdloze design subtieler overkomt. Ook bij deze presentatievariant met schaduwvoeg kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. De ArtBox in zilver of zwart aluminium ziet er heel cool uit en strak en stylish uit, de uitvoering in hout straalt juist warmte uit. U kunt bovendien de diepte van de lijst zelf bepalen en uw wensbeelddrager uitzoeken.

Vindt u vooral de schaduwvoeg heel aantrekkelijk, kijk dan eens naar de foto in de schaduwvoeglijst.