Acryl fotoblok met geschenkverpakking

vanaf €29,95
NU BESTELLEN
TIPA World Awards 2021 logo.

Een geschenk met diepgang: uw foto in een acrylblok

Als u iemand een plezier wilt doen, is een foto in een acrylblok het ideale geschenk. Het hoogwaardige acrylblok met een dikte van 25 mm laat het ontwerp perfect uitkomen met schitterende kleuren, scherpe contrasten en een fascinerend diepte-effect. Het bijzondere geschenk wordt afgerond met een elegante geschenkdoos.

 • Hoogwaardig fotopapier

 • Grote kleurbriljantie

 • Speciaal geschenk

 • Vrij en stabiel ergens neer te zetten

 • Duurzame merkkwaliteit

 • NIEUW: Met geschenkverpakking

Close-up of an acrylic photo block with reference arrows 1 and 2.

Kristalhelder acrylglas voor uniek 3D-effect

Het glanzende fotopapier achter 25 mm dik kristalhelder acrylglas creëert een uniek 3D-effect met een indrukwekkend diepte-effect. Terwijl de achterkant wit en ondoorzichtig is, blijft het ontwerp langs de voorkant en de zijkanten duidelijk zichtbaar. Voor de fotoafdruk gebruiken wij het hoogwaardige merkpapier Fujifilm Crystal Archive DPII. Hierdoor kunnen wij een hoge scherpte en een enorme kleurenpracht voor uw ontwerp realiseren.

 • 1Echte fotoprint, Fujifilm Crystal Archive DPII
 • 2Acrylglas, glanzend, 25 mm
 • 3Witte achterkant

Een veelzijdig geschenk voor elke gelegenheid

Met het fotoacrylblok als cadeau zit u altijd goed: bij vrienden, familie, collega's of zakenpartners. Het 25 mm dikke blok heeft een stabiele standaard en heeft geen extra ondersteuning nodig. Met zijn bijzondere karakter en zijn eigen ontwerp springt het acrylblok meteen in het oog op een tafel, dressoir of in een kantoor. Een geschenk dat opvalt.

three acrylic photo blocks in different formats standing in front of a black whitewall gift box.

Elegant verpakt, prachtig gepresenteerd: een geschenk met stijl

De geschenkdoos voor het acrylblok is meer dan alleen een elegante verpakking: dankzij het precieze snijwerk ligt het blok goed vast in de doos en kan het er toch gemakkelijk worden uitgehaald. Dankzij de witte binnendoos lijkt het ontwerp ingelijst wanneer het pakket wordt geopend.

acrylic photo block lying in a black whitewall gift box.

Het juiste formaat voor elk ontwerp

Er zijn in totaal vijf klassieke formaten beschikbaar bij de samenstelling van uw acrylblok als geschenk. Wat hetzelfde blijft, is de veilige positionering en de hoogwaardige afwerking. Kies de juiste vorm voor uw ontwerp:

 • als vierkant met de afmetingen 10 x 10 cm of 20 x 20 cm

 • in staand of liggend formaat met de afmetingen 15 x 10 cm, 18 x 13 cm of 20 x 15 cm

several acrylic photo block in different formats.

Het ideale fotocadeau voor Moederdag: het acryl fotoblok met geschenkverpakking

Wat maakt het foto acrylblok met geschenkverpakking zo speciaal?

Een fotoblok is een dikke fotohouder in doorschijnend acrylglas. Bij WhiteWall wordt de foto eerst afgedrukt op fotopapier en vervolgens gelamineerd onder het oppervlak in plexiglas dat 25 mm dik is. Het resultaat is een verbazingwekkend driedimensionaal effect met een foto die langs alle kanten zichtbaar is. Door de dikte van het plexiglas is een fotoblok een ideaal designaccessoire dat overal kan worden geplaatst. Nu voor het eerst in een exclusieve, elegante geschenkverpakking die geschikt is voor diverse gelegenheden: Als fotocadeau voor Kerstmis, een verjaardag of gewoon als een klein gebaar van waardering.

In welke formaten is het acryl fotoblok verkrijgbaar?

Het glazen fotoblok is verkrijgbaar in 5 verschillende maten van 10 tot 20 cm.

Wat zijn de productie- en leveringstermijnen voor een Acryl fotoblok met geschenkverpakking?

Voor de realisaties van foto's met lijsten moet u rekenen op ongeveer 7 werkdagen voor de productie en levering.

Wat zijn de alternatieven voor een acryl fotoblok?

U kunt ook kiezen voor een houten fotoblok bij WhiteWall of voor een foto achter acrylglas om uw foto's aan de muur te hangen.

Waarom WhiteWall kiezen voor mijn fotoblok?

WhiteWall beschikt over een unieke expertise en garandeert u een onberispelijk resultaat voor uw acryl fotoblokken. In 2021 werd WhiteWall op de TIPA Awards voor de vierde keer bekroond als "Beste fotolab". Onze klantvriendelijke service garandeert dat er in alle omstandigheden voor u wordt gezorgd.