Acryl fotoblok met geschenkverpakking

vanaf €24,95
NU BESTELLEN
tipa-world-awards-2020-logo for the Banner Section

Een geschenk met diepgang: uw foto in een acrylblok

Als u iemand een plezier wilt doen, is een foto in een acrylblok het ideale geschenk. Het hoogwaardige acrylblok met een dikte van 25 mm laat het ontwerp perfect uitkomen met schitterende kleuren, scherpe contrasten en een fascinerend diepte-effect. Het bijzondere geschenk wordt afgerond met een elegante geschenkdoos.

Hoogwaardig fotopapier

Grote kleurbriljantie

Speciaal geschenk

Vrij en stabiel ergens neer te zetten

Duurzame merkkwaliteit

NIEUW: Met geschenkverpakking

Kristalhelder acrylglas voor uniek 3D-effect

Het glanzende fotopapier achter 25 mm dik kristalhelder acrylglas creëert een uniek 3D-effect met een indrukwekkend diepte-effect. Terwijl de achterkant wit en ondoorzichtig is, blijft het ontwerp langs de voorkant en de zijkanten duidelijk zichtbaar. Voor de fotoafdruk gebruiken wij het hoogwaardige merkpapier Kodak Pro Endura. Hierdoor kunnen wij een hoge scherpte en een enorme kleurenpracht voor uw ontwerp realiseren.

1Echte fotoprint, Kodak Pro Endura
2Acrylglas, glanzend, 25 mm
3Witte achterkant

Een veelzijdig geschenk voor elke gelegenheid

Met het fotoacrylblok als cadeau zit u altijd goed: bij vrienden, familie, collega's of zakenpartners. Het 25 mm dikke blok heeft een stabiele standaard en heeft geen extra ondersteuning nodig. Met zijn bijzondere karakter en zijn eigen ontwerp springt het acrylblok meteen in het oog op een tafel, dressoir of in een kantoor. Een geschenk dat opvalt.

Elegant verpakt, prachtig gepresenteerd: een geschenk met stijl

De geschenkdoos voor het acrylblok is meer dan alleen een elegante verpakking: dankzij het precieze snijwerk ligt het blok goed vast in de doos en kan het er toch gemakkelijk worden uitgehaald. Dankzij de witte binnendoos lijkt het ontwerp ingelijst wanneer het pakket wordt geopend.

Het juiste formaat voor elk ontwerp

Er zijn in totaal vijf klassieke formaten beschikbaar bij de samenstelling van uw acrylblok als geschenk. Wat hetzelfde blijft, is de veilige positionering en de hoogwaardige afwerking. Kies de juiste vorm voor uw ontwerp:

  • als vierkant met de afmetingen 10 x 10 cm of 20 x 20 cm

  • in staand of liggend formaat met de afmetingen 15 x 10 cm, 18 x 13 cm of 20 x 15 cm

Acryl Fotoblok

Wat is een fotoblok?

Een fotoblok is een dikke fotohouder in doorschijnend acrylglas. Bij WhiteWall wordt de foto eerst afgedrukt op fotopapier en vervolgens gelamineerd onder het oppervlak in plexiglas dat 25 mm dik is. Het resultaat is een verbazingwekkend driedimensionaal effect met een foto die langs alle kanten zichtbaar is. Door de dikte van het plexiglas is een fotoblok een ideaal designaccessoire dat overal kan worden geplaatst.

In welke formaten is het acryl fotoblok verkrijgbaar?

Het glazen fotoblok is verkrijgbaar in 5 verschillende maten van 10 tot 20 cm.

Wat zijn de productie- en leveringstermijnen voor een fotolijst?

Voor de realisaties van foto's met lijsten moet u rekenen op ongeveer 7 werkdagen voor de productie en levering.

Wat zijn de alternatieven voor een acryl fotoblok?

U kunt ook kiezen voor een houten fotoblok bij WhiteWall of voor een foto achter acrylglas om uw foto's aan de muur te hangen.

Waarom WhiteWall kiezen voor mijn fotoblok?

WhiteWall beschikt over een unieke expertise en garandeert u een onberispelijk resultaat voor uw acryl fotoblokken. In 2021 werd WhiteWall op de TIPA Awards voor de vierde keer bekroond als "Beste fotolab". Onze klantvriendelijke service garandeert dat er in alle omstandigheden voor u wordt gezorgd.