Fotoafdruk op Ilford z/w-papier

vanaf €7,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 240 by 122 centimeters possible

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto op Ilford Z/W fotopapier online bestellen

De zwart-wit fotoafdruk van de firma Ilford blinkt uit in optische dichtheid door sterke contrasten. Uw beeldmotief wordt levendig weergegeven met stralende witte tinten en een verzadigd zwart dat een intensieve diepte oplevert.

  • Zwart-wit papier

  • Nauwkeurige weergave grijsscala

  • 75 jaar bescherming tegen verbleken

  • Glanzend oppervlak

  • Naar wens met tegen UV beschermende folie

  • Op de centimeter nauwkeurig wensformaat

WhiteWall ultraHD - nu ook voor zwart-witafdrukken

WhiteWall luidt een nieuw tijdperk in voor zwart-witfoto's op origineel Ilford-fotopapier. Met onze bewezen ultraHD-technologie brengen we opnieuw een revolutie teweeg in de wereld van de fotografie en stellen we nieuwe normen. Verscherping die perfect is afgestemd op onze nieuwste generatie laserbelichters (productiejaar 2023), in combinatie met verhoogde productieresoluties, zorgt voor een ongekend niveau van helderheid en precisie: elk fijn detail en nuance van in monochrome motieven komt tot leven.

Selecteer de optie "ultraHD sharpening" in de productconfiguratie.

De techniek: LightJet van Océ en fotochemische ontwikkeling voor duurzame kwaliteit

Het Ilford z/w-papier is bestemd voor de combinatie van de modernste laserbelichting met klassieke zilverhalogenide techniek. Wij gebruiken het gerenommeerde LightJet-belichtingssysteem van Océ dat de fijnste details duidelijk doet uitkomen. Het zilver in het materiaal voorkomt bij langere tentoonstellingen een verbleken van uw motief.

close up of a LightJet print on Ilford B/W paper.
undefinedundefined

Ilford z/w-afdruk met hoge zwartdensiteit en opgehelderde wittinten

Het panchromatische zwart-wit-papier van het merk Ilford (190 g/m²) is uiterst gevoelig en verrijkt met optische witmiddelen. Stralend wit en intens zwarte kleuren maken van uw foto een echte blikvanger. Bescherm uw foto tegen schadelijke ultraviolette stralen of lichte waterspatten met een glanzende laminering – ze geeft uw foto opvallend veel glamour.

undefinedGlanzend

Hoogwaardige glans

undefinedMat

Lichte structuur, minder reflecties

Witte rand: optioneel bij WhiteWall

Met een omlopende witte rand rond uw motief heeft u het gemakkelijker om de Ilford z/w-afdruk snel en nauwgezet in onze museum-passe-partout te plaatsen. Bovendien bereikt deze variant een optisch effect: wenst u uw foto op eenvoudige manier – helemaal zonder passe-partout of lijst – ten toon stellen, dan fungeert een witte rand ook altijd als decoratieve omlijsting van motieven.

  • Verkrijgbaar in breedtes van 1 cm tot 12 cm

close up of 3 LightJet print on Ilford B/W paper with different white border widths.

Uw Fotoafdruk op Ilford z/w-papier in uw eigen wensformaat

Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen. Het product is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van galeriekwaliteit, ook bij overgrote formaten tot drie meter.

  • Minimale grootte: 9 x 9 cm

  • Maximale grootte: 240 x 122 cm

several LightJet prints on Ilford B/W paper in frames hanging on a wall.

Een veelvoud aan lijsten

En uiteindelijk het veelzijdige WhiteWall-aanbod aan museum-passe-partouts, glas en lijsten veredelt uw fotografisch werk tot een authentiek galerieproduct.

LightJet print on Ilford B/W paper in a solid wood passe-partout frame.