Directdruk op alu-Dibond

vanaf €8,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by centimeters to 190 by centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto als directdruk op alu-Dibond

Door de uiterst moderne 7-kleurendruk krijgt uw directdruk een matte finish die niet reflecteert. Witte en lichte partijen glanzen zacht.

 • Mat oppervlak

 • Presentatie zonder reflecties

 • Zachte glans in lichte partijen

 • Grote kleurintensiteit

 • Waterbestendige, robuuste UV-druk

 • Ook voor beschermde ruimtes buiten

Hoogwaardig en duurzaam: directdrukken op alu-Dibond van WhiteWall

Video Image
Close-up of a Direct Print On Aluminum Dibond with reference arrows 1,2 and 3.

Uw foto op alu-Dibond: stabiliteit voor uw directdruk

Alu-Dibond is een 3 mm dik composietpaneel en bestaat uit drie lagen: twee platinumwit gecoate aluminiumplaten omsluiten een kern van zwart polyethyleen. De zijkant van de panelen is zwart. Uw foto als druk op alu-Dibond is een hoogwaardige en robuuste print die heel lang mooi blijft. Door het geringe eigen gewicht van de basisplaat zijn foto's op alu-Dibond ook ideaal voor grote formaten.

 • 1DRUK

  7-kleurendruk

 • 2LAAG

  Aluminiumlaag

 • 3KERN

  Kunststofkern, zwart

Waterbestendige 7-kleurendruk: met inkt van UV Fine Art op alu-Dibond drukken

De basisplaat is een wit gecoate aluminiumplaat. Op aluminium drukken wij in een moderne 7-kleurendruktechniek met hoogwaardige inkt van UV Fine Art. Er ontstaat een waterafstotende fotodruk voor binnen en buiten. De stralende kleuren worden ook bij grote vlakken van eenzelfde kleur heel intens weergegeven. Een goede contrastomvang waarborgt de nauwkeurigheid van details en nuances. Het bijzondere effect bij aluminium als basisplaat: de bedrukte partijen hebben een matte finish zonder reflecties. Witte en lichte partijen krijgen een zachte zijdeachtige glans.

Windows on skyscraper on direct Print On Aluminum Dibond.

Foto's in formaten naar keuze

Kies voor uw directdruck op alu-Dibond formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of presenteer uw foto in speciale vormen zoals panorama- of rond formaat.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 190 x 145 cm

Several different motifs on Direct Prints On Aluminum Dibond hang on a wall in a living room.

Veelvoud aan lijsten voor uw foto op alu-Dibond: 100 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 100 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren. Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.

Several different motifs on photo print on alu-dibond with different frames hang on a wall in a living room.

Het juiste formaat en de optimale hanging voor uw directdruk

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto's als afdruk op alu-Dibond

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen.

Back of the image.
Back of the image.
Back of the image.
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Uw foto als fotodruk op alu-Dibond: ideaal voor de badkamer

In Dortmund in bad liggen en van de zonsondergang boven de Amalfikust genieten, dat gaat niet? Ja, dat gaat wel. Fotodrukken van WhiteWall op alu-Dibond zijn niet alleen waterbestendig, maar ook kleurecht en detailgetrouw – ze zijn uitstekend geschikt voor beschermde ruimtes buiten en voor badkamers. En omdat ze geen voorzetglas nodig hebben, ontstaat er ook geen condens waardoor het zicht op de foto wazig zou kunnen worden. Wij hebben diverse waterbestendige producten – de directdruk op geborsteld aluminium verrast u met een bijzonder effect: bij de fotodruk op alu-Dibond van WhiteWall wordt uw foto direct op geborsteld aluminium gedrukt. Een opvallend product voor speciale werken. In de lichte en witte partijen van uw foto schijnt het horizontaal geborstelde aluminiumoppervlak door – een moderne matte look. Met metallic glans in de lichte partijen. Dit effect is bijzonder geschikt voor de presentatie van vrijstaand gemaakte objecten of voor motieven met een metallic oppervlak.

Het luxueuze alternatief voor de fotodruk op alu-Dibond: de ChromaLuxe HD Metal Print

Extreem robuust en geschikt voor ruimtes buiten is de WhiteWall -"ChromaLuxe HD Metal Print". De druk geldt als premiumdruk. Met behulp van een modern technisch procedé, de thermosublimatie, wordt uw foto diep ingebrand in de speciale coating van een 1 mm dunne aluminiumplaat. Eerst wordt uw foto met inkt van Fine Art Inkjet op een transferpapier gedrukt. Met behulp van hitte en druk wordt bereikt dat de inkt diep indringt in de coating van het 1 mm dunne aluminium, waarbij de materialen een blijvende verbinding vormen. Door deze techniek van thermosublimatie zijn detailgetrouwheid en uitstekend houdbare stralende kleuren mogelijk. Met zijn glanzende verschijningsbeeld en de enorme houdbaarheid is de ChromaLuxe HD Metal Print het luxueuze alternatief voor de fotodruk op alu-Dibond

Alu-Dibond als basisplaat: voor de fotodruk met een echte fotoafdruk

Voor wie juist op de klassieke echte fotoafdruk gesteld is en daarbij naar een eigentijdse presentatie zoekt, is de echte fotoafdruk op alu-Dibond een prima oplossing. Groot voordeel hierbij: de vele opties door verschillende papieren. Fuji Crystal DP II is verkrijgbaar in mat of glanzend en Kodak Endura eveneens. Voor zwart-wit afdrukken bieden wij het matte Ilford papier aan. Na de belichting dichten wij uw foto af met een matte of glanzende ultradunne folie die uw werk tegen UV beschermt. Uw foto is daardoor ook beschermd tegen vuil en de kleuren blijven stralend. 75 jaar kleurbriljantie - bij WhiteWall gegarandeerd. Waterbestendig is zo'n afdruk niet. Boven het bad kunt u dus beter een fotodruk op alu-Dibond ophangen. Of u ligt gewoon heel rustig, terwijl u geniet van de zonsondergang.