Fotoafdruk op canvas textiel
Textieldruk op frame
Bestel fotodoek met textieldruk

Textieldruk op frame

vanaf 27,95 €
incl. BTW, excl. verzendkosten
Met testfoto uitproberen

Levering

ca. 6 werkdagen

Uw foto op stof gedrukt

Alternatief voor canvas

Fijne geweven stof

Zacht glanzend oppervlak

Detailgetrouwe kleurweergave

Frame in 3 diktes

2 opties voor de zijkanten

Textieldruk op frame ontdekken

Textieldruk op frame – Textieldruk met moderne techniek

Als alternatief voor klassiek canvas presenteert zich de fijne, vlak geweven stof van de textieldruk op frame met lichte glans: met een glanzend oppervlak kunt u dit effect nog versterken. Ze verleent uw foto een haptisch, levendig effect. Alleen producten die bij lab-tests voldoen aan de hoge eisen van de Öko-Tex Standard 100 worden met dit zegel onderscheiden – en dus ook onze textieldruk.

Lifelike Textile Print With Woven Surface Wrapped On A Stretcher Frame
  • Oppervlak met duidelijke glans
  • Textielstructuur

Hoogwaardige technologie: Sublimatiedruk voor uw fotodoektextiel

Tijdens de thermische sublimatieprocedure wordt uw motief eerst gespiegeld op de speciale transferfolie geplaatst en daarna in de warmpers door overdrukken op niet reflecterende polyester gefixeerd. De inkt dampt volledig in het materiaal en de aangebrachte kleur is haptisch niet te voelen. Zo ontstaat bij het vouwen van de stof geen witbreuk en uw motief blijf volkomen slijtvast. Ten overstaan van externe invloeden zoals krassen, chemicaliën of ultraviolette straling is de stof bestendig en zelfs wasecht. Het uitgebreide CMYK-kleurscala bereikt bijzonder krachtige intense kleuren getrouw aan het origineel in gedifferentieerde kleurwaardegradaties.

Lifelike Textile Print With Woven Surface Wrapped On A Stretcher Frame
  • Briljante kleuren en haarscherp
  • Houdbare waterbestendige druk
Textile Print On Stretcher Frame 0.79" (2 cm) standard frame depth

2 cm dik frame

Standaarddikte

Textile photo print on stretcher frame 1.58" (4 cm) depth

4 cm dik frame

Iets massiever effect

Textil Photo Print on stretcher frame 2.36" (6 cm) depth

6 cm dik frame

Monumentaal effect

Textil Print On Stretcher Frame Mirrored edges

Gespiegeld

Motiefranden worden gespiegeld – voor foto's waar niets van af kan

Textil Print On Stretcher Frame - Wraparound image

Omgeslagen

Motiefranden aan de zijkanten omgeslagen voor motieven met voldoende beeldmateriaal

Textieldruk op frame in formaten naar keuze

Uw textieldruk kunt u in mini tot imposante formaten in XXL bestellen. Bij WhiteWall vervaardigen wij uw druk in uw wensformaat en op de centimeter nauwkeurig. De Foto-Leinwand Textil heeft een gering eigen gewicht en is in elk formaat makkelijk op te hangen. Maak een keuze uit onze standaardformaten, een vierkant werk of uw foto in panoramaformaat. Elke hoogte-breedteverhouding is mogelijk.

Textile Prints: Your Picture In The Format You Want
  • Minimale grootte: 30 x 20 cm
  • Maximale grootte: 150 x 120 cm

Formaten & prijzen

de-pdp-andere-01

de-pdp-andere-02

de-pdp-andere-03

de-pdp-andere-04

Grootte vergelijking: Foto op stof gedrukt

Veelvoud aan lijsten voor uw echte foto-afdruk: 80 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 80 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren.

Diverse Frames For Your Photo Print On Textile

Het ophangsysteem: bij inlijsten met gemonteerde metalen hoeken, zonder meerprijs

Uw textieldruk kan gemakkelijk rechtstreeks aan twee spijkers of schroeven met behulp van het steunframe worden opgehangen [1].
Als u kiest voor een extra omlijsting met een schaduwvoeglijst, wordt op dit frame een metalen ophanging gemonteerd [2].

Hang Your Textile Print From Its Stretcher Frame
  • Vlug aan de wand: foto kan meteen worden opgehangen
  • Eenvoudig aan te brengen: 2 spijkers, schroeven of haken zijn genoeg
  • Individueel voor uw eisen: presentatie op galeriewandrichel eveneens mogelijk

Foto-Leinwand Textil: prettig aanvoelend oppervlak voor uw foto

Er zijn veel manieren om een foto te presenteren. Sublimatiedrukken op textiel zijn levendig en robuust. De textuur van de stof voelt zacht aan. Uw foto ziet er natuurlijk uit en past goed in een huiselijke omgeving. Uw foto is als het ware een huisgenoot. Een lijst van massief hout zorgt voor een nog warmere indruk en biedt een optische afsluiting. De extra focus door een omlijsting zorgt ervoor dat uw foto de verdiende aandacht krijgt. In elk geval hangt uw foto vlug aan de muur: het frame kan zonder extra ophanghaken meteen worden opgehangen. Bij een lijst zijn de haken al geïntegreerd.

Foto-Leinwand Textil in plaats van textielprint: nog authentieker

De onvervalste uitstraling van uw motieven bij canvasdrukken valt met niets te vergelijken. Het matte oppervlak voorkomt afleiding, de aandacht blijft helemaal op uw motief gevestigd. Uw kinderen worden steeds groter en u wilt hun opgroeien graag zo echt mogelijk documenteren? Een portret op canvas houdt de kinderlijke uitdrukking van de kleintjes net zo vast als later de opstandige blik van de teenager. Dankzij de houdbare druk vergaat de kindertijd nooit en als de teenager eens moeilijk te verdragen is, kunt u altijd nog een weemoedige blik werpen op de kinderlijke uitdrukking van uw kleintjes. HD Metal Print is dankzij de sublimatiedruk nog robuuster en waterbestendig en houdt mooie tijden in de mooiste kleuren vast – voor altijd.

ArtBox van hout: meer ruimte voor uw herinneringen

Als u uw foto meer ruimte wilt geven, kiest u iets met objectkarakter. Met onze ArtBox van massief hout kunt u uw foto op een hoogwaardige en moderne manier presenteren. De 4 mm dikke houten lijst maakt van voren gezien een filigranen en subtiele indruk. Van opzij bekeken is de diepte van 35 mm verrassend imposant. Aan het driedimensionale effect ontleent dit zorgvuldig vervaardigde houten object zijn naam ArtBox. Slecht gehumeurde teenagers laten zich daar wel niet in opsluiten – maar misschien een mooie familiefoto voor de tienerkamer.

U bent hier: Foto op Canvas / Foto op Canvas Doek