Textieldruk op frame

vanaf €29,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 30 by centimeters to 150 by centimeters possible

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto op stof gedrukt

Als alternatief voor het klassieke canvas biedt de fijne, soepel geweven stof een discreet gestructureerd, glanzend oppervlak. Het beeldeffect is levendiger en natuurlijker door de textuur van de stof.

 • Alternatief voor canvas

 • Fijne geweven stof

 • Zacht glanzend oppervlak

 • Detailgetrouwe kleurweergave

 • Frame in 3 diktes

 • 2 opties voor de zijkanten

Textieldruk op frame ontdekken

Video Image

Textieldruk op frame – Textieldruk met moderne techniek

Als alternatief voor klassiek canvas presenteert zich de fijne, vlak geweven stof van de textieldruk op frame met lichte glans: met een glanzend oppervlak kunt u dit effect nog versterken. Ze verleent uw foto een haptisch, levendig effect. Alleen producten die bij lab-tests voldoen aan de hoge eisen van de Öko-Tex Standard 100 worden met dit zegel onderscheiden – en dus ook onze textieldruk.

 • Oppervlak met duidelijke glans

 • Textielstructuur

close up of textile print on a stretcher frame to show the structure.

Hoogwaardige technologie: Sublimatiedruk voor uw fotodoektextiel

Tijdens de thermische sublimatieprocedure wordt uw motief eerst gespiegeld op de speciale transferfolie geplaatst en daarna in de warmpers door overdrukken op niet reflecterende polyester gefixeerd. De inkt dampt volledig in het materiaal en de aangebrachte kleur is haptisch niet te voelen. Zo ontstaat bij het vouwen van de stof geen witbreuk en uw motief blijf volkomen slijtvast. Ten overstaan van externe invloeden zoals krassen, chemicaliën of ultraviolette straling is de stof bestendig en zelfs wasecht. Het uitgebreide CMYK-kleurscala bereikt bijzonder krachtige intense kleuren getrouw aan het origineel in gedifferentieerde kleurwaardegradaties.

 • Briljante kleuren en haarscherp

 • Houdbare waterbestendige druk

close up of a textile print on a stretcher frame to show the printing quality.
back of a textile print on a stretcher frame with reference arrows 1 and 2.

Het ophangsysteem: bij inlijsten met gemonteerde metalen hoeken, zonder meerprijs

Uw textieldruk kan gemakkelijk rechtstreeks aan twee spijkers of schroeven met behulp van het steunframe worden opgehangen [1]. Als u kiest voor een extra omlijsting met een schaduwvoeglijst, wordt op dit frame een metalen ophanging gemonteerd [2].

 • Vlug aan de wand: foto kan meteen worden opgehangen

 • Eenvoudig aan te brengen: 2 spijkers, schroeven of haken zijn genoeg

 • Individueel voor uw eisen: presentatie op galeriewandrichel eveneens mogelijk

 • 1Steunframe
 • 2Metalen ophanging

Het frame van massief hout: stabiel, robuust en geen naspannen nodig!

Voor uw textieldruk gebruiken wij uitsluitend stabiele en hoogwaardige frames van massief hout. Het sparrenhout afkomstig uit hernieuwbare bosbouw kopen wij uitsluitend van Duitse leveranciers. Om het frame duurzaam tegen vervormingen te beschermen, versterken wij de hoeken onder de textieldruk drievoudig met metaalverbindingen. Voor het bespannen van het frame zien wij bewust af van wiggen – zodat een achteraf passend maken en naspannen overbodig is. Ons frame is in drei breedten verkrijgbaar:

2 cm lijstdikteStandaarddikte
4 cm lijstdikteBijzonder stabiel met objectkarakter
6 cm lijstdikteUitgesproken objectkarakter
textile print on a stretcher frame with wraparound edges.matte canvas print on a stretcher frame with mirrored edges.

Randafwerking voor meer effect in de ruimte

Uw foto moet in zijn geheel tot zijn recht komen en meer-dimensioneel worden? WhiteWall biedt u daarvoor twee mogelijkheden: de omgeslagen druk en de perspectivisch gespiegelde randafwerking. Zo gaat niets van uw foto verloren - om het even vanuit welk perspectief u hem bekijkt. Sommige motieven laten geen nasnijden toe. Voor portretten, detailopnamen of inlijstingen adviseren wij daarom de gespiegelde variant. Daarbij worden, naargelang de profieldiepte van het frame, minstens 3 cm aan de randen van uw foto aan elke zijde gespiegeld. Op die manier wordt uw motief over de rand heen optisch verlengd. Wanneer uw motief over de zijrand heen wil leven, wordt uw foto over de gehele textielbreedte afgedrukt. Vooral bij natuuropnamen kan deze variant effecten bereiken die indruk maken. Bij het omslaan over de massief houten of aluminium lijst heen gaan aan de randen rondom, naargelang de profieldiepte van het frame, minstens 2 cm van uw motief verloren.

close up of the edges of a textile print on a stretcher frame with wraparound edges.Omgeslagen
close up of the edges of a matte canvas print on a stretcher frame with mirrored edges.Gespiegeld

Textieldruk op frame in formaten naar keuze

Uw textieldruk kunt u in mini tot imposante formaten in XXL bestellen. Bij WhiteWall vervaardigen wij uw druk in uw wensformaat en op de centimeter nauwkeurig. De Foto-Leinwand Textil heeft een gering eigen gewicht en is in elk formaat makkelijk op te hangen. Maak een keuze uit onze standaardformaten, een vierkant werk of uw foto in panoramaformaat. Elke hoogte-breedteverhouding is mogelijk.

 • Minimale grootte: 30 x 20 cm

 • Maximale grootte: 150 x 120 cm

hanging of three textile prints on stretcher frames on a wall.

Veelvoud aan lijsten voor uw echte foto-afdruk: 80 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 80 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren.

two horse riders in the desert as a textile print in a solid wood floater frame hanging on a wall.
Foto-Leinwand Textil: prettig aanvoelend oppervlak voor uw foto

Er zijn veel manieren om een foto te presenteren. Sublimatiedrukken op textiel zijn levendig en robuust. De textuur van de stof voelt zacht aan. Uw foto ziet er natuurlijk uit en past goed in een huiselijke omgeving. Uw foto is als het ware een huisgenoot. Een lijst van massief hout zorgt voor een nog warmere indruk en biedt een optische afsluiting. De extra focus door een omlijsting zorgt ervoor dat uw foto de verdiende aandacht krijgt. In elk geval hangt uw foto vlug aan de muur: het frame kan zonder extra ophanghaken meteen worden opgehangen. Bij een lijst zijn de haken al geïntegreerd.

Foto-Leinwand Textil in plaats van textielprint: nog authentieker

De onvervalste uitstraling van uw motieven bij canvasdrukken valt met niets te vergelijken. Het matte oppervlak voorkomt afleiding, de aandacht blijft helemaal op uw motief gevestigd. Uw kinderen worden steeds groter en u wilt hun opgroeien graag zo echt mogelijk documenteren? Een portret op canvas houdt de kinderlijke uitdrukking van de kleintjes net zo vast als later de opstandige blik van de teenager. Dankzij de houdbare druk vergaat de kindertijd nooit en als de teenager eens moeilijk te verdragen is, kunt u altijd nog een weemoedige blik werpen op de kinderlijke uitdrukking van uw kleintjes.

ArtBox van hout: meer ruimte voor uw herinneringen

Als u uw foto meer ruimte wilt geven, kiest u iets met objectkarakter. Met onze ArtBox van massief hout kunt u uw foto op een hoogwaardige en moderne manier presenteren. De 4 mm dikke houten lijst maakt van voren gezien een filigranen en subtiele indruk. Van opzij bekeken is de diepte van 35 mm verrassend imposant. Aan het driedimensionale effect ontleent dit zorgvuldig vervaardigde houten object zijn naam ArtBox. Slecht gehumeurde teenagers laten zich daar wel niet in opsluiten – maar misschien een mooie familiefoto voor de tienerkamer.