ArtBox Gift Edition

vanaf €52,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Probeer het uit met onze testfoto

3 VERSCHILLENDE FORMATEN

IDEAAL ALS CADEAU-IDEE

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.
ArtBox standing next to a gift box.

Een individueel cadeau met objectkarakter

Onze ArtBox Gift Edition is een perfecte verrassing voor elke gelegenheid! De smalle houten lijst omsluit uw foto discreet van voren en is ideaal om kleine foto's optimaal tot hun recht te laten komen. Vanaf de zijkant maakt de ArtBox echter indruk met een buitengewone diepte, die van elke foto een uniek designobject maakt. De elegante geschenkdoos zorgt voor de perfecte afwerking.

 • Speciaal geschenk

 • Houten frame van hoge kwaliteit

 • Om op te hangen of op te staan

 • Keuze uit 6 kleuren

 • Met matte of glanzende acryl

 • Met geschenkverpakking

Two ArtBoxes standing back to back, with numbers pointing to different parts.

Uw geschenk in hoogwaardige WhiteWall kwaliteit

Onze ArtBox is een statement van hedendaagse stijl en volmaakte kwaliteit. Wij ontwikkelen uw foto's eerst op Fuji Crystal DP II fotopapier en lamineren de afdruk vervolgens achter acrylglas van galeriekwaliteit. Dankzij de 35 mm diepe lijst kan uw foto vrijstaand in de ruimte worden geplaatst. Dankzij een gefreesde voeg rondom de achterkant van de lijst kan het gemakkelijk aan de muur worden opgehangen.

 • 1Echte fotoprint, Fuji Crystal DP II
 • 2Acrylglas, glanzend of mat
 • 3ArtBox van massief hout
 • 4Geïntegreerde ophanging
Standing ArtBox with glossy acrylic surface against a white background.Standing ArtBox with matte acrylic surface against a white background.

Glanzend of mat: kies de juiste afwerking

Wij bieden ArtBox Gift Edition aan in glanzend of mat acrylglas, zodat u de afwerking optimaal kunt afstemmen op uw ontwerp.

Het glanzende oppervlak laat kleuren en contrasten beter uitkomen. Het is daarom bijzonder geschikt voor levendige onderwerpen met intense kleuren, maar ook voor landschappen. Het matte oppervlak vermindert reflecties en verleent het ontwerp een zijdeachtige glans. Bijzonder sfeervolle ontwerpen met subtiele kleuren kunnen zo hun effect ten volle ontvouwen. Maar een matte afwerking is ook geweldig voor portretten.

Close up of an Acrylic Print with glossy acrylic surface.Glanzend
Close up of an Acrylic Print with matte acrylic surface.Mat

Een lijst van fijn hout

De warme, natuurlijke indruk van kostbaar hout geeft een foto altijd een verfijnde afwerking. Met onze ArtBox Gift Edition kunt u kiezen uit echt houtfineer in zes verschillende kleuren. De lijst zelf wordt daarbij een ontwerpelement waarmee het effect van de foto in een bepaalde richting kan worden gestuurd. Ongeacht uw keuze ontvangt u echter altijd een handgemaakt product uit ons eigen atelier.

Standing ArtBox with frame color Natural oak against a white background.Standing ArtBox with frame color Black oak against a white background.Standing ArtBox with frame color Alder brown against a white background.Standing ArtBox with frame color Walnut against a white background.Standing ArtBox with frame color Natural maple against a white background.Standing ArtBox with frame color White maple against a white background.
Basel natural oak preview selection button.Basel black oak preview selection button.Basel brown alder preview selection button.Basel walnut preview selection button.Basel natural maple preview selection button.Basel white alder preview selection button.
ArtBox van hout, 4mm

Eiken ongelakt

Een mooi cadeau voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een spectaculaire natuurfoto, een stadsgezicht of een zeer persoonlijk ontwerp dat herinnert aan een gezamenlijke reis of een dierbaar moment - een foto als stijlvol designobject geven is altijd iets heel bijzonders. Terwijl de elegante houten lijst tijdloos is en harmonieus past in elke sfeer, wordt de ArtBox door zijn imposante diepte tegelijkertijd een sculpturaal object dat moderne accenten zet.

ArtBox lying on top of a closed gift box.

Een verfijnd cadeau verdient een elegante verpakking

De hoogwaardige cadeauverpakking maakt het moment van geven nog mooier. De ArtBox ligt als door een passe-partout gevat in een elegante, antracietkleurige doos, die de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen onderstreept. Dankzij het nauwkeurige maatwerk ligt het cadeau stevig in de doos en kan het er toch gemakkelijk worden uitgenomen.

ArtBox lying in gift box.

Het juiste formaat voor uw ontwerp

Het formaat en de grootte moeten ook bij het ontwerp passen, zodat uw foto optimaal tot zijn recht komt. ArtBox Gift Edition is verkrijgbaar in drie formaten.

 • Als een vierkant in 15 x 15 cm of 20 x 20 cm

 • Als staand of liggend formaat in 15 x 20 cm / 20 x 15 cm

ArtBox Gift Edition in four different formats standing on a table.

Het ideale fotocadeau voor elke gelegenheid: onze ArtBox Gift Edition

Wat maakt de ArtBox Gift Edition zo speciaal?

De cadeau-editie is een speciale versie van onze ArtBox van massief hout en is verkrijgbaar in drie kleinere formaten: De houten ArtBox omlijst een foto discreet en is ideaal om kleine foto's tot hun recht te laten komen. Tegelijkertijd maakt de lijst indruk door een buitengewone diepte, waardoor het geheel het effect krijgt van een uniek designobject. Hierdoor kan de lijst los op een tafel of plank worden geplaatst. Voor wie zijn foto liever aan de muur ziet hangen, is een ophanging direct in de lijst geïntegreerd met een gefreesde verbinding op de achterkant. Met de ArtBox Gift Edition bieden wij, naast onze bekende WhiteWall galeriekwaliteit, een cadeau met een bijzonder karakter door onze verfijnde cadeaubox: of het nu voor Kerstmis, een verjaardag of gewoon als verrassing is, deze editie is altijd een geweldig persoonlijk aandenken.

In welke formaten is de ArtBox Gift Edition verkrijgbaar?

De ArtBox Gift Edition is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, als vierkant met een buitenformaat van 15 x 15 cm en 20 x 20 cm en als staand/kruisformaat van 20 x 15 cm.

Hoe lang zijn de productie- en levertermijnen voor een ArtBox Gift Edition?

Voor bestellingen van de ArtBox Gift Edition bedraagt de productie- en levertermijn in totaal ongeveer 10 werkdagen.

Welke alternatieven zijn er voor de ArtBox Gift Edition?

Een andere aanbieding van WhiteWall is ons Acryl fotoblok met geschenkverpakking. Daarnaast zijn er nog andere mooie cadeau-ideeën, bijvoorbeeld onze WhiteWall Mini's of de Acrylglasstandaard. Hebt u meer ruimte op uw muur beschikbaar, dan kunt u uw foto ook in groter formaat bestellen met onze ArtBox van massief hout.

Waarom WhiteWall voor mijn fotocadeau?

WhiteWall heeft een unieke knowhow en garandeert u lijsten en muurfoto's van de hoogste kwaliteit. WhiteWall werd op de TIPA Awards 2021 voor de vierde keer bekroond als 'Best Photo Lab'. Onze vriendelijke klantendienst staat altijd voor u klaar met raad en daad.