Ilford z/w-afdruk op Alu-Dibond

vanaf €16,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 180 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Perfectie monochroom: zwart-witafdrukken op Alu-Dibond

Zwart-witfotografie is de kunst om fascinerende beelden te maken met grijstinten van wit naar zwart. Om het hele spectrum aan nuances zichtbaar te maken, zijn geavanceerde technologie en eersteklas papier nodig. Onze laminering op Alu-Dibond zorgt voor een perfecte presentatie van zwart-wit motieven op de muur - indien gewenst met lijst.

 • Puristische presentatievorm zonder glas

 • Echt zwart-witfotopapier van Ilford

 • Mat of glanzend oppervlak

 • Duurzaamheid dankzij uv-beschermende film

 • Stabiele achterwand van Dibond

 • Individuele formaten mogelijk

WhiteWall ultraHD - nu ook voor zwart-witafdrukken

WhiteWall luidt een nieuw tijdperk in voor zwart-witfoto's op origineel Ilford-fotopapier. Met onze bewezen ultraHD-technologie brengen we opnieuw een revolutie teweeg in de wereld van de fotografie en stellen we nieuwe normen. Verscherping die perfect is afgestemd op onze nieuwste generatie laserbelichters (productiejaar 2023), in combinatie met verhoogde productieresoluties, zorgt voor een ongekend niveau van helderheid en precisie: elk fijn detail en nuance van in monochrome motieven komt tot leven.

Selecteer de optie "ultraHD sharpening" in de productconfiguratie.

Licht, stabiel, monochroom

Lamineren op Alu-Dibond biedt stabiliteit, duurzaamheid en een moderne uitstraling die perfect past bij de ingetogen esthetiek van zwart-wit motieven.

 • 1PAPIER

  Ilford zwart-witfotopapier

 • 2LAAG

  Aluminium coating

 • 3KERN

  Kunststof kern in zwart

 • 4LAAG

  Aluminium coating

Zwart-witfotopapier van Ilford

Met zijn sterke contrasten, zuivere wittinten, rijke zwarttinten en zelfs grijsverloop geniet Ilford-fotopapier onder zwart-witfotografen terecht de reputatie van een absolute klassieker. We gebruiken geavanceerde lasertechnologie voor belichting en vervolgens klassieke chemische ontwikkeling.

Duurzame verzegeling van foto's op Alu-Dibond met uv-beschermingsfolie

Zwart-witfoto's leven van het spel van nuances, licht en schaduw. Om ervoor te zorgen dat het aantrekkelijke uiterlijk op de fijnste grijstinten permanent onvervormd blijft, verzegelen we de afbeelding met een dunne, zeer transparante film. Zo is het motief optimaal beschermd tegen vervaging door uv-stralen en vuil. U kunt kiezen uit twee oppervlakken.

Glanzend

Voor intense contrasten

Mat

Voor een reflectievrij oppervlak

Zwart-witafdruk in individueel formaat

We produceren uw zwart-witafdruk op Alu-Dibond per stuk in het formaat van uw keuze. Van kleine formaten tot muurvullende kunstwerken, elke foto wordt tot op de centimeter nauwkeurig geproduceerd en gelamineerd. Het beeld bijsnijden is daarom niet nodig, zelfs niet voor brede panorama's.

 • Minimumformaat: 9 x 9 cm

 • Maximumformaat: 180 x 122 cm

De juiste lijst voor uw zwart-witmotief op Alu-Dibond

Echt hout of aluminium, klassiek zwart of een kleurrijke blikvanger: vind de perfecte lijst voor uw zwart-witfotografie. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 lijsten in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Alle lijsten worden individueel met de hand gemaakt in onze eigen fabriek. De ophanging voor staande en liggende formaten is al geïntegreerd in de lijst.

Passende ophangsystemen voor uw foto's als afdruk op alu-Dibond

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen.

Back of the image.
Back of the image.
1/2
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Black and White Metal Prints: Premium Photo Mounting onto Alu-Dibond

Waarom zou je kiezen voor een zwart-witfoto op alu-dibond?

Onze zwart-wit foto's op alu-dibond bieden een moderne en stijlvolle manier om uw meest dierbare foto's te laten zien. De panchromatische tonen van het Ilford B&W-papier geven uw beste zwart-witfoto's een klassieke, artistieke touch, terwijl de metalen achterzijde uw afdruk extra stabiliteit geeft. Het resultaat? Een verbluffend meesterwerk waar heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Robuust en duurzaam

Afgedrukt op eersteklas zwart-wit Ilford-papier en vervolgens gelamineerd op hoogwaardig metaal, is je afdruk gemaakt om lang mee te gaan. De UV-beschermende film beschermt tegen vervagen, terwijl de stevige aluminium dibond achterkant voorkomt dat de print buigt of barst. Zo kun je nog tientallen jaren van je herinneringen genieten.

Meesterwerk op maat

Via onze gebruiksvriendelijke website kun je de foto van je keuze uploaden en de afdruk naar wens aanpassen in onze 3D-configurator. Of het nu gaat om een familieportret, een trouwfoto of een prachtig landschap, onze zwart-wit foto's op alu-dibond toveren je herinneringen om tot kostbare kunstwerken. Je kunt kiezen uit aangepaste formaten, acrylafdrukken, handgemaakte lijsten en nog veel meer om je afdruk te maken zoals jij hem voor ogen hebt.