Fotoafdruk onder mat acrylglas

vanaf €17,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 180 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Uw foto achter mat acrylglas

Uw foto als acrylglasfoto met mat oppervlak is bijzonder geschikt voor ruimtes met een sterke lichtinval. Het licht wordt geabsorbeerd en spiegelingen worden geminimaliseerd. De stabiele achterwand uit alu-Dibond garandeert blijvende stabiliteit en houdbaarheid.

 • Ingetogen presentatie in galeriekwaliteit

 • Lang houdende siliconen-afdichting

 • Verhoogde kleurbriljantie en detailscherpte

 • ArtSecurity-verpakking: geen vrachtschade

 • Ideale papiersoorten voor kleur- en zwart-witfoto's

 • Licht en breukvast

Onze bestseller in mat: productdetails in video

Video Image
Close-up of an original photo print under matte acrylic glass with reference arrows 1,2 and 3.

Mat acrylglas voor uw foto: presentatie zonder reflecties

Foto's achter mat acrylglas zijn uit verschillende componenten samengesteld. Uw foto als afdruk wordt onder mat, 2 mm dik acrylglas afgewerkt, aan de achterkant met een 3 mm dikke alu-Dibond plaat gestabiliseerd en met blijvend elastische silicone afgedicht.

 • 1ACRYLGLAS

  Mat acrylglas, 2 mm

 • 2PAPIER

  Echte fotoafdruk & perfecte siliconenafdichting

 • 3ACHTERWAND

  Alu-Dibond-achterwand

Papier voor kleur- en zwart-witfoto's: het perfecte fotopapier voor uw foto achter mat acryl

Uw fotoafdruk onder mat acrylglas wordt met de modernste lasertechniek belicht en op de klassieke manier ontwikkeld. Specifiek merkpapier zorgt voor optimale resultaten:

Close up of the photo paper.
Close up of the photo paper.
1/2
Fuji Crystal DP II

Klassieker - voor allerlei soorten werken en verschillende motiefcontrasten

Ilford z/w

Voor zwart-wit-fotografie met bescherming tegen verbleken, grote contrastomvang en nauwkeurige weergave van de grijsscala

Mat acrylglas voor uw foto: presentatie zonder reflecties

Mat acrylglas is licht, breukvast en reflecteert weinig. De dieptewerking wordt enigszins versterkt en de kleurbriljantie van uw foto krijgt ook bij zachte kleuren meer accent en intensiteit.

2 mm dikte mat:Discrete acrylglaseffecten
Close-up of aluminum backing for the acrylic glass print with reference arrows 1,2, 3 and 4.

Stabiel duo: mat acrylglas en alu-Dibond

Het 3 mm dikke composietpaneel bestaande uit twee aluminiumlagen en een kern van polyethyleen zorgt voor betrouwbare stabiliteit van uw acrylfoto's bij een gering eigen gewicht. Voor een ongecompliceerde hanging en presentatie van alle formaten en afmetingen.

 • 1LAAG

  Aluminiumlaag

 • 2KERN

  Kunststofkern, zwart

 • 3LAAG

  Aluminiumlaag

 • 4KLEUR

  Wit

Mat acrylglasfoto's in formaten naar keuze

Kies voor uw foto op glas formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of speciale vormen als het panorama- of ronde formaat. Bepaal zelf de hoogte-breedteverhoudingen en bestel online uw formaat op maat:

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 180 x 122 cm

one big and two small landscape images as original photo prints under matte acrylic glass hanging on a wall.

Tips in de video: De juiste ophanging voor uw glanzende acrylglasfoto

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
undefined
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte

Foto op mat acrylglas: ideaal bij moeilijke lichtomstandigheden

Mat acrylglas heeft een heel lichte glans – glanzend acrylglas straalt met zijn kristalheldere oppervlak. Als ook heel kleine spiegelingen ongewenst zijn, bevelen wij voor de afwerking ons matte acrylglas aan in een dikte van 2 mm. De dieptewerking van uw foto's wordt geaccentueerd en er zijn geen reflecties, onafhankelijk van de invalshoek. Bijzonder geschikt is mat acrylglas voor de hanging tegenover vensterruiten, bij foto's met lichte kleuren in pasteltinten en bij zwart-witopnames met veel zwarte partijen. Onze echte fotoafdrukken achter acrylglas onderscheiden zich kwalitatief sterk van de gebruikelijke acrylglasdrukken die in de handel zijn – voor foto's die blijven.

Acrylglasproducten van hoge kwaliteit voor uw foto's: galeriekwaliteit gegarandeerd

Dat geldt zowel voor de echte fotoafdruk onder acrylglas in mat en glanzend als voor de metallic afdruk onder acrylglas. Al bij 2 mm dikte versterkt acrylglas de intensiteit van de kleuren en geeft het uw foto meer diepte en ruimtelijkheid. Testrapporten bevestigen dat de acrylglas-afwerking van WhiteWall van uitstekende galeriekwaliteit is. Bij glanzend acrylglas is een dikte van 4 mm de standaard voor een optimaal effect. Kijk ook eens naar onze fotoafwerking onder speciaal hars - een bijzonder chique presentatie voor speciaal uitgekozen werken. Het hars wordt vloeibaar opgebracht en ziet er in geharde toestand met zijn organische oppervlak en de afgeronde kanten apart en aantrekkelijk uit. De speciale briljantie en het ongewone aanzien geven uw foto een buitengewoon objectkarakter. Iets bijzonders voor bijzondere foto's.

Acryl, speciaal hars of museumglas – vind het optimale effect voor uw foto

Acrylproducten zijn er ook in decoratieve kleine formaten als acryl fotostandaards met verschillende soorten voet of als acryl fotoblok. Beide producten kunnen direct worden neergezet en zijn populair als geschenk. Met fotogeschenken doet u herinneringen cadeau - bij WhiteWall in optimale kwaliteit. Foto's zijn verschillend en hebben de juiste intuïtie nodig – ontdek onze vele verschillende afwerkingen en leer de voordelen kennen van onze echte fotoafdrukken. Bij WhiteWall vindt u het juiste product in uw wensformaat. Voor onze echte fotoafdrukken onder acryl gebruiken wij uitsluitend merkpapier van hoge kwaliteit - op uw motief afgestemd brengt dit het potentieel van uw foto tot volle ontplooiing waarbij het effect door de juiste afwerking nog extra wordt ondersteund. Bij glanzend acrylglas bereikt u met verschillende glasdiktes uiteenlopend sterke acrylglaseffecten en voor speciale foto's kunt u onze afwerking onder speciaal hars kiezen.