Directdruk op hout

vanaf €5,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 100 by 80 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

TIPA World Awards 2021 logo.

Uw fotodruk op hout

Natuurlijkheid is een trend die ook op het gebied van de fotografie steeds meer doorzet. Door de directdruk op het hoogwaardige berkenhout dat WhiteWall gebruikt, krijgen uw foto's een heel individuele look. De houtnerf wordt tot een creatief bestanddeel van de hele houtdruk.

 • Zichtbare houtstructuren

 • Natuurproduct met individuele nerf

 • Premiumdruk op berkenhout

 • Uw werk als unicaat

 • Inclusief ophanging

 • Wensformaat op de centimeter nauwkeurig

Natuurlijk materiaal houdt uw fotoprint in vorm

Hout is een natuurproduct waarvan wij de schoonheid bij onze directdruk met veel effect voor uw motief gebruiken. Om perfect zaagwerk en vormstabiliteit te krijgen, gebruiken wij voor uw houtprint hoogwaardig gelamineerd hout. Voor de buitenste laag, waarop uw foto wordt gedrukt, gebruiken wij berkenhout. Door zijn lichte kleur is het bij uitstek geschikt voor het drukken. Om voor uw foto op hout een ??oppervlak met doorlopende nerven en zonder onderbrekingen te verkrijgen, laten we het berkenhout als geheel van de stam schillen.

 • Premiumdruk op berkenhout

 • Vormstabiliteit door gelamineerd hout

 • Materiaaldikte 19 mm

 • Geen verspringen van de houtnerven

 • Natuurlijke houtnerf die individueel verschilt

Close up of a corner of a Direct Print On Wood.
Close up of a corner of a Direct Print On Wood with reference arrows 1 and 2.

Directdruk op hout: Zichtbare houtstructuren dankzij hoogwaardige directdruk

De zichtbare houtnerf op onze directdruk op hout geeft uw motief een heel bijzondere uitstraling. Hoe meer lichte gebieden uw motief heeft, des te intensiever wordt dit effect op uw fotoprint op hout. Dit wordt bereikt, doordat wij bij onze moderne 7-kleuren-UV-druk witte inkt weglaten. Hierdoor is in witte gebieden ons hoogwaardige materiaal puur te zien, terwijl in lichte gebieden de unieke structuur op uw houtprint natuurlijk doorschijnt.

 • 1DRUK

  Modernste 7-kleuren-UV-druk

 • 2OPPERVLAK

  Transparante houtstructuur

Op de centimeter nauwkeurig maatwerk

Indien geen enkel van onze vele standaardformaten van mini tot XXL bij uw motief blijkt te passen, geef ons dan uw speciale afmetingen door en wij maken uw fotodruk op hout naar wens en tot op de centimeter nauwkeurig. De verhoudingen van de randen bepaalt u zelf.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 100 x 80 cm

Several different motifs on Direct Print On Wood on a wall in a living room.

Klaar om op te hangen - geïntegreerde wandhouder voor houtprints

Simpel en praktisch: Wij leveren uw directdruk op hout inclusief wandhouder. Een nauwkeurig gefreesde uitsparing aan de achterkant van het hout maakt snel en veilig ophangen van uw fotoprint op hout mogelijk.

Back of a Direct Print On Wood.

Print uw foto's op hout

Individuele foto's op hout met modern fotodrukproces:

Natuurlijkheid is een trend die ook op het gebied van de fotografie meer en meer weerklank vindt. Door de directdruk op het hoogwaardige materiaal dat WhiteWall gebruikt, krijgen uw foto's op hout een specifieke look. De houtnerf wordt een creatief element van de totale houtprint. Maak bewust gebruik van dit vormgevingselement en zie hoe uw foto's een uniek natuurlijk karakter krijgen. U wilt de sfeer van uw landschapsopnamen benadrukken, een uniek contrast voor uw architecturale foto's maken of fascinerende effecten voor uw portretten of voor een momentopname gebruiken: wij garanderen u onze vertrouwde premiumkwaliteit voor uw fotodruk op hout. Een versterkt effect van de natuurtrend bereikt u door de stijl van de houtprint aan uw meubilair aan te passen of bij de keuze van andere designobjecten verschillende houtsoorten te gebruiken.

Het exclusieve fotogeschenk: foto's op hout laten drukken:

Als geschenk blinkt onze fotoprint op hout uit door zijn natuurlijke schoonheid en de geheel eigen stijl die wordt bepaald door de houtnerven. Bedenk van tevoren welke intensiteit het effect van de zichtbare houtnerven moet bereiken. Kies vervolgens een motief met meer of minder lichte gebieden, want op deze plaatsen van uw houtprint zal de nerf het duidelijkst zichtbaar zijn. Als de nerven het karakter van uw fotodruk moeten bepalen, kies dan voor een motief met zeer grote lichte vlakken, bijvoorbeeld een wijde horizon. In elk geval zullen onze fotoprints uw heel persoonlijk fotogeschenk in een stijlvol wandobject veranderen.

De natuurlijke beelddrager van WhiteWall: druk uw foto op hout:

Er is hout en hout. Dus hebben we bij WhiteWall erover nagedacht met welke houtsoorten we uw fotoprint op hout het meeste effect kunnen geven. Om de houtnerven zichtbaar te houden, zonder de helderheid van uw motief te verliezen, drukken wij uw foto's op hout met een zeer lichte kleur: namelijk berkenhout. Voor een perfect resultaat bij het drukken op hout, wordt het berkenhout als een stuk uit de stam geschild. Zo kunnen we bij fotodruk op hout zelfs bij grote formaten vermijden dat de nerven verspringen en kunnen we een te bedrukken oppervlak met doorlopende nerven voorbereiden. Uw print op hout krijgt een speciaal effect en ongewenste irritaties zijn uitgesloten. Uw foto's worden volgens een modern 7-kleuren-UV-druk op hout afgedrukt, waarbij de witte inkt wordt weggelaten. Om de duurzaamheid van uw fotoprints op hout te garanderen, gebruiken wij hoogwaardig gelamineerd hout. Door de nauwkeurige werkwijze bij de vervaardiging, blijft uw fotodruk op hout van WhiteWall vormstabiel en van een natuurlijke schoonheid.