ultraHD-afdruk

vanaf €5,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenTest de configurator met een voorbeeld

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by centimeters to 240 by centimeters possible

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Voor het ultieme realisme: de ultraHD-fotoafdrukken

Elke fotoafdruk is zo goed als het fotopapier dat belicht wordt. Met het nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima papier hebben wij samen met Fujicolor een fotopapier ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste eisen van scherpte en detailweergave. Ontdek nu de toekomst van de fotografie.

 • Revolutionair belichtingsproces

 • Dubbele resolutie

 • Maximum aan details

 • Grote kleurintensiteit

 • Hoogwaardig merkpapier

 • Wensformaat op de centimeter nauwkeurig

Maximale dichtheid van detail en nauwkeurige contouren met ultraHD-afdrukken

Wie in de fotografie naar realisme streeft, komt onvermijdelijk uit bij de ultraHD-fotoafdrukken van WhiteWall. Door ons innovatieve belichtingsproces lukt het ons om alle gegevens die bij de opname zijn opgeslagen optimaal te benutten, duidelijk te laten uitkomen en even helder als natuurgetrouw weer te geven.

Met het nieuw ontwikkelde Fuji Crystal Professional Archive Maxima hoogglanspapier is de visuele maximale dichtheid met nog eens 10% vergroot. Nu kunnen heel fijne details op uw foto zelfs nog in donkere schaduwpartijen worden weergegeven. Zelfs de kleinste details zijn ook wanneer de foto van heel dichtbij wordt bekeken, duidelijk te zien.

undefined

Extreme scherpte en hoogste resolutie: UltraHD-afdrukken van WhiteWall

Moderne camera's leveren beeldgegevens met steeds hogere resolutie en steeds minder ruis. Om deze duidelijke toename van de mogelijkheid realistische afbeeldingen ook op foto's zichtbaar te maken, heeft WhiteWall het belichtingsproces verder ontwikkeld. Onze ultraHD-afdrukken op het nieuw kwaliteit Fuji Crystal Professional Archive Maxima papier geven zelfs de kleinste details scherp weer. - Revolutionair belichtingsproces - Optimale vlakheid van het papier door geklimatiseerde opslag - Beeldoptimalisering met software

FotoafdrukFuji Crystal DP II
ultraHD-afdrukFuji Crystal DP Maxima

De volgende evolutietrede van uw ultraHD-fotoafdruk van WhiteWall

Belichtingen op fotopapier zijn niet voor niets klassiekers van de fotografie: drukrasters worden vermeden en ook bij nadere beschouwing zijn geen gekleurde pixels te zien. Voor de ultraHD-afdrukken heeft WhiteWall het standaard belichtingsproces verder ontwikkeld en tot nog ongekende perfectie gebracht. Met ons nieuwe fotopapier – het Fuji Crystal Professional Archive Maxima papier – hebben wij de mogelijkheid om nog nauwkeuriger te werken.

Ontdek de unieke voordelen van onze geoptimaliseerde opnameweergave voor uw foto:

 • Dieper zwart met fijnere details door meer dan 10% grotere maximale dichtheid

 • Briljantere en intensere kleuren door 21% groter kleurruimte-volume

 • Langer briljant blijvende kleuren door duidelijk verhoogde lichtstabiliteit

Ook verkrijgbaar in combinatie met de ultraHD-versie van onze acrylglas bestseller of als ultraHD alu-Dibond-afwerking.

close up of a ultraHD photo print on Fuji Crystal Professional Archive Maxima paper.

Uw foto als ultraHD-afdruk: nu nog meer kleurruimte-volume en lichtstabiliteit

Het revolutionaire ontwikkelproces vergroot de contrastomvang en de maximale dichtheid van uw fotoafdrukken. Heel lichte en heel donkere partijen kunnen intensiever en meer gedifferentieerd worden weergegeven dan tot nu toe mogelijk was. Met het nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is het volume van de kleurruimte met nog eens 21% vergroot. Vooral donkere en verzadigde kleuren worden nog briljanter en met nog meer details afgebeeld. Zo kunnen zelfs extreme lichtomstandigheden op ultraHD-afdrukken natuurgetrouw worden weergegeven – een revolutie in de realistische fotografie.

 • Grotere contrastrijkdom door dieper zwart

 • Enorme kleurintensiteit en verhoogde lichtstabiliteit

 • Meer niveaus van helderheid door optimalisatie van het dynamische bereik

 • Verhoogde nauwkeurigheid bij herhaalde belichtingen

De verhoogde lichtstabiliteit garandeert lang houdbare kleuren, zelfs als uw motief wordt blootgesteld aan moderne LED-spots die ook in galeries en musea steeds vaker gebruikt worden. Afwijkingen bij nabestellingen zijn vrijwel helemaal uitgesloten doordat de productieomstandigheden bij ons nieuwe procedé steeds gelijk blijven.

close up of a ultraHD photo print on Fuji Crystal Professional Archive Maxima paper.

Gewenst formaat tot op de centimeter nauwkeurig

Bij WhiteWall maken wij uw ultraHD-afdruk op Fuji Crystal Professional Archive Maxima hoogglanspapier niet alleen in alle standaardformaten, maar ook tot op de centimeter nauwkeurig in het door u gewenste formaat. Kies uit de door ons voorgestelde afmetingen van mini tot XXL of geef ons uw maten inclusief de gewenste verhoudingen van de randen. Ook de vorm van de hoeken is variabel.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 240 x 122 cm

several ultraHD photo prints on Fuji Crystal Archive Maxima paper in frames hanging on a wall.

Volgens wens ingelijst: met de hand gemaakt in onze eigen schrijnwerkerij

Met talrijke lijstmodellen in 4 verschillende stijlen en van verschillende materialen hebt u de mogelijkheid om de algehele indruk van uw ultraHD-afdruk af te ronden. Kies daarbij ook de passende kleur en indien gewenst een hoogwaardige passe-partout om het gewenste effect te versterken. De veilige ophanging voor staande en liggende formaten hoort bij WhiteWall tot de uitrusting van de exclusieve lijsten.

ultraHD photo print on Fuji Crystal Archive Maxima paper in a solid wood passe-partout frame.