ultraHD-afdruk op alu-Dibond

Formaten & PrijzenMet testfoto uitproberen

INDIVIDUEEL FORMAAT

Wensformaat van 9 x 9 cm tot 180 x 122 cm

INCL. OPHANGSYSTEEM

Ter waarde van €4,00

LEVERINGSTIJDEN

ca. 7 werkdagen (ma - vr)

ICC-profiel voor softproof downloaden
tipa-world-awards-2020-logo for the Banner Section

De volgende evolutietrede van uw ultraHD-afdruk op alu-Dibond

Correcte details, sterke kleuren en een duurzame afwerking: met het nieuwe fotopapier dat wij samen met de vakmensen van Fujifilm voor u ontwikkeld hebben, verhogen wij de kwaliteit van ultraHD-foto's op alu-Dibond tot een nieuw niveau. Beleef ultraHD briljanter en contrastrijker dan ooit tevoren.

Dubbele resolutie

Enorme rijkdom aan details

Innovatieve belichting op echt fotopapier

Met alu-Dibondplaat

2 Oppervlakte-opties

Verkrijgbaar in wensformaat

WhiteWall perfectioneert uw ultraHD-fotoafdruk op alu-Dibond

Om drukrasters met voor het oog waarneembare kleurpunten te vermijden gaat er niets boven een klassieke belichting op fotopapier. Voor de veeleisende ultraHD-fotoafdruk op alu-Dibond hebben wij het gebruikelijke belichtingsproces al gerevolutioneerd. Met het nieuw ontwikkelde Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier tillen wij uw fotografie door een geoptimaliseerde opnameweergave naar een hoger level.

Uw voordelen op een rij:

  • Dieper zwart met fijnere details door meer dan 10% grotere maximale dichtheid

  • Briljantere en intensere kleuren door 21% meer kleurruimte-volume

  • Langer briljant blijvende kleuren door duidelijk verhoogde lichtstabiliteit

Ook verkrijgbaar in combinatie met de ultraHD-versie van onze acrylglas bestseller of als pure ultraHD-fotoafdruk.

WhiteWall: de techniek van morgen voor extreem scherpe ultraHD-afdrukken op alu-Dibond

Tot de standaard van moderne camera's behoort een eersteklas opnamekwaliteit met een buitengewoon nauwkeurige detailweergave, tot een minimum beperkte beeldruis en maximale resolutie. Dankzij de ultraHD-afdrukken op alu-Dibond van WhiteWall wordt deze fotokwaliteit zichtbaar. Presenteer uw motieven in extreme scherpte en hoogwaardig afgewerkt.

  • Revolutionair belichtingsproces: de constante afstand van de vastestoflaser tot het papier garandeert u premiumkwaliteit in alle partijen van de opname.

  • Optimaal vlakliggend fotopapier tijdens de belichtingsfase dankzij de geklimatiseerde opslag.

  • De speciale WhiteWall-software bereidt uw beeldgegevens optimaal voor de belichting voor en zorgt voor een haarscherp resultaat.

undefined

Moderne beeldkwaliteit klassiek afgewerkt: alu-Dibond als ultraHD-variant

Uw ultraHD-afdruk wordt belicht op ons nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima hoogglanspapier. Als achterwand gebruiken wij 3 mm dik alu-Dibond. Het drielagensysteem van het aluminiumcomposietpaneel zorgt voor stabiliteit bij een gering eigen gewicht.

1PAPIER

Echte fotoafdruk & perfecte siliconenafdichting

2LAAG

Aluminiumlaag

3KERN

Kunststofkern, zwart

4LAAG

Aluminiumlaag

Rijk aan details voor het perfecte realisme: ultraHD-afdrukken op alu-Dibond

In een groot formaat of van heel dichtbij bekeken: de ultraHD-afdrukken maken een overtuigende indruk door hun uitmuntende beeldkwaliteit. De buitengewoon fijne details zien eruit als realistische afbeeldingen van de werkelijkheid met nauwkeurige contouren en heldere contrasten. Onze bijzondere belichting maakt gebruik van elke beeldinformatie, al is die nog zo gering, om het realisme-effect door grote precisie van de details en kleurweergave exact te vertalen in een ultraHD-afdruk op alu-Dibond. Met het nieuw ontwikkelde Fuji Crystal Professional Archive Maxima hoogglanspapier is de visuele maximale dichtheid met nog eens 10% verhoogd. Nu kunnen op uw foto zelfs in donkere schaduwpartijen nog fijnere details worden weergegeven.

Traditionele afdruk
ultraHD-afdruk
undefinedundefined

Sterke, lang houdbare kleuren voor ultraHD-afdrukken op alu-Dibond: in glanzend of mat

U kunt bij uw ultraHD-afdruk op alu-Dibond zelf kiezen tussen glanzend en mat. Een mat oppervlak voorkomt spiegelingen, een glanzend oppervlak levert u de maximale kleurintensiteit. Beide types oppervlak worden afgedicht met een tegen UV beschermende folie en zijn ongevoelig voor de invloed van licht. De verhoogde lichtstabiliteit door het nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is zelfs bij LED-spots effectief. Ook het volume van de kleurruimte is bij de nieuwe ultraHD-afdruk met nog eens 21% vergroot. Vooral donkere en verzadigde kleuren worden nog briljanter en met nog meer details afgebeeld.

Naast de lange houdbaarheid is ook de briljantie van de kleuren duidelijk geïntensiveerd. De reële lichtomstandigheden komen zo perfect tot uitdrukking.

  • Diepe zwarte tinten vergroten de contrastrijkdom

  • Extreme lichtstabiliteit en briljante kleuren

  • 2 soorten oppervlak: vrij van reflecties of met versterkte kleurintensiteit

  • Werkzame tegen UV beschermende afdichting

Glanzend

Voor een bijzondere kleurbriljantie

undefined
Mat

Voor een bijzondere kleurbriljantie

undefined

Perfecte presentatie: voor elke ultraHD-afdruk op alu-Dibond de passende lijst

Wilt u een duidelijke afbakening van uw motief? Bij WhiteWall vindt u de juiste lijst. Wij bieden u meer dan 100 modellen aan die in onze eigen schrijnwerkerij individueel vervaardigd zijn.

Van hout of aluminium, gekleurd of natuurgetint, als klassieke lijst, met schaduwvoeg of als ArtBox, voor elk fotomotief in uw wensformaat.

Het juiste formaat en de optimale hanging voor uw directdruk

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw directdruck op alu-Dibond ultraHD

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

undefined
undefined
undefined
1/3
Aluminiumrails, rondom lopendAfhankelijk van het formaat: voor een horizontale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.
OphanghakenKleine formaten tot 25 cm lengte
OphangstiftenMiddel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte