Foto in aluminium lijst
Foto in aluminium lijst bestellen
Foto in aluminium lijst aan de muur
Ontwerp foto in aluminium frame

Aluminium standaardlijst

vanaf 19,44 €
incl. BTW, excl. verzendkosten
Met testfoto uitproberen

Verzendkosten

ca. 8 werkdagen

Hoogwaardige foto's in aluminiumlijst

Fotolijsten van aluminium verlenen uw foto's een puristisch-moderne uitstraling en zijn geschikt voor motieven op het gebied van de architectuur en de techniek of zwart-witopnames.

Klassiek kennismakingsproduct

Klassieke wissellijst

Eenvoudige omlijsting in modern design

Keuze uit twee profieldiktes

Keuze uit twee kleuren

Inclusief ophangsysteem

Uw foto in alu-lijst

Aluminium Standard Frame | Profiles Silver

[1] 30 mm, zilver | [2] 9 mm, zilver

Aluminium Standard Frame | Profile Black

[3] 30 mm, zwart | [4] 9 mm, zwart

Aluminium Standard Frame | Fuji Crystal DP II

Fuji Crystal DP II

het merkpapier vertoont een uiterst groot kleurengamma en is voor vele jaren archiefvast. Verkrijgbaar in een matte of zijdeachtige flair.

Aluminium Standard Frame | Kodak Pro Endura

Kodak Pro Endura

het wordt gekenmerkt door stralende slaglichten, grote contrasten en uitstekende archiefvastheid. Het fotopapier is mat of glanzend verkrijgbaar.

Aluminium Standard Frame | Ilford B/W

Ilford Z/W

tijdens de ontwikkeling wordt de papierdrager van polyethyleen extra lang in het water gelegd, waardoor hij langer houdbaar wordt.

Aluminium Standard Frame | Baryta Paper

Barietpapier

de ideale combinatie - klassiek barietfotopapier digitaal belicht.

Aluminium Standard Frame | UV Photo Paper

UV-fotopapier van Sihl

Hoogwit, voor sterke kleuren

De meest populaire formaten voor uw aluminium standaardlijst

Wij maken uw aluminium standaardlijst in uw eigen wensformaat. Kies de perfecte maat van mini tot XL uit de standaardformaten.

Foto in aluminium lijst aan de muur
  • Minimale grootte: 20 x 15 cm
  • Maximale grootte: 90 x 70 cm

Formaten & prijzen

de-pdp-andere-rahmen-03

de-pdp-andere-rahmen-02

de-pdp-andere-rahmen-01

Grootte vergelijking: Aluminiumlijst

Eenvoudige bevestiging, in de prijs begrepen

WhiteWall levert uw foto in aluminium standaardlijst met praktisch ophangsysteem, zo kunnen zelfs panorama's en staande formaten snel en eenvoudig worden bevestigd.

Aluminum Standard Frame | Backing

Goede kwaliteit voor goede prijzen – aluminiumlijst van WhiteWall

Goede stijl hoeft niet duur te zijn. Dat geldt voor mode, voor interieurinrichting – en voor de manier waarop u uw foto's presenteert. Bijvoorbeeld in de aluminiumlijst van WhiteWall. Met dit kennismakingsproduct kunt u niets verkeerd doen. De lijst heeft een tijdloos design en is totaal ongecompliceerd. De lijst is stabiel en in twee kleuren en breedtes verkrijgbaar, de achterwand is in een handomdraai los te maken en de foto zo verwisseld. Op deze manier kan de aluminiumlijst een trouwe metgezel zijn: hij past zich aan de verandering van uw smaak aan – en omlijst altijd het motief dat u op dat moment het beste bevalt. Natuurlijk hebben wij bij WhiteWall meer dan alleen standaard te bieden: wij hebben alle mogelijke lijsten in verschillende groottes en prijscategorieën in ons assortiment. Vrije keuze voor individuele concepten.

Aluminiumlijst of passe-partoutlijst – voor iedereen het passende

Bij onze galerielijst met passe-partout hebt u de keuze uit diverse lijsten en kiest u uit vier glassoorten. Glanzend floatglas is een van onze klassiekers voor presentaties van alle mogelijke aard. Mat floatglas is populair, omdat het reflecties voorkomt. Acrylglas is geschikt voor foto's die vaak getransporteerd moeten worden, omdat het lichter en breukvaster is dan normaal glas. Ontspiegeld Mirogard museumglas is het premiumproduct voor bijzondere diepte en briljantie met gereduceerde reflecties. Bij WhiteWall bieden wij u voor uw foto in passe-partoutlijst een ruime keuze uit heel verschillende papiersoorten. Ons aanbod reikt van fotomerkpapieren voor echte fotoafdrukken tot inkjet-drukken op Hahnemühle papier.

Van leek tot beroeps – met producten van WhiteWall

Er zijn echter ook WhiteWall producten die gewoon helemaal geen lijst nodig hebben. Ook daar zijn kennismakingsproducten bij zoals de directdrukken op Forex. Maar op een bepaald moment wordt de beginner een halve beroeps en ten slotte niet zelden een beroeps – wij bieden voor elke ontwikkelingsstap het juiste product. Uw echte fotoafdruk achter acrylglas afgewerkt is een van onze favoriete producten. Onbegrensd briljant. Ook hierbij bieden wij voor een kennismaking een gunstige variant aan: de glasdikte van 2 mm levert al goede acryleffecten op. Bij 4 mm bent u al in het professionele segment en bij 6 mm overtreft u langzaam maar zeker uzelf. Canvasdrukken kunnen eveneens zonder lijst worden opgehangen en zijn erg populair vanwege de voelbare structuur van het oppervlak – ideaal voor natuurlijke motieven zoals portretten of stillevens en voor kunstzinnige projecten. Wij hebben producten in ons assortiment voor de meest uiteenlopende wensen. En zoals gezegd: goede stijl hoeft niet duur te zijn.

U bent hier: Foto in Lijst / Foto in Aluminium Lijst