Create Photo Print with Acrylic Box Frame
Photo Print with Acrylic Box Frame
Order Print with Acrylic Box Frame in two depth
Print with Acrylic Box Frame

Foto in acryl-3D-lijst

vanaf 38,94 €
incl. BTW, excl. verzendkosten
Met testfoto uitproberen

Verzendkosten

ca. 8 werkdagen

Uw foto's effectvol gepresenteerd in de acryl 3D-lijst

De acryl 3D-lijst laat uw foto door de transparante omlijsting driedimensionaal tot zijn recht komen. Uw motief is van alle kanten goed zichtbaar en de box-achtige presentatie geeft er diepte aan en een plastisch karakter.

Helder transparante acrylglaslijst

Keuze uit twee dieptes

Sculpturaal karakter

Rondom transparant

Beelddragers naar keuze

Inclusief ophangsysteem

Driedimensionaliteit door transparante 3D-lijst

Als een beschermende kap omsluit de 3D-lijst van kristalhelder acryl uw foto. Uw motief blijft daarbij in alle richtingen goed zichtbaar en krijgt een unieke object-look. De verschillende perspectieven en de ruimtelijke indruk laten de bijzondere kwaliteiten van uw motief op allerlei manieren tot uitdrukking komen.

Create online Print with Acrylic Box Frame

Acryl 3D-lijst in twee dieptes

Het objectkarakter van de acryllijst wordt door uw eigen keuze van de diepte beïnvloed. De acryl 3D-lijst met een diepte van 34 mm voegt een subtiel ruimtelijk accent toe. Bij een diepte van 60 mm krijgt uw foto een duidelijk objectkarakter.

Print with Acrylic Box Frame create
Print with Acrylic Box Frame - Photo Print On Aluminum Backing

Directdruk op geborsteld aluminium

Galeriekwaliteit met blijvende kleurenintensiteit

Acrylic Box Frame with ultraHD Photo Print On Aluminum Dibond

ultraHD-afdruk op alu-Dibond

Realisme door nauwkeurige contouren en heel fijne details

Acrylic Box Frame with HD Metal Print

HD Metal Print – glanzend

Langdurige kleurbriljantie op stabiel materiaal

Acrylic Box Frame with Photo Print Under Acrylic Glass

Echte fotoafdruk onder acrylglas – glanzend

Stralende kleuren door kristalheldere afwerking

Acrylic Box Frame with Photo Print Under Matte Acrylic Glass

Echte fotoafdruk onder mat acrylglas – matt

Geen reflecties en versterkte dieptewerking

Acrylic Box Frame with ultraHD Photo Print Under Acrylic Glass

ultraHD-afdruk onder acrylglas

Extreme scherpte door zeer hoge beeldresolutie

Acrylic Box Frame with ultraHD Metallic Photo Print

Metallic foto achter acrylglas ultraHD

Metallic effecten – met intense kleuren en sterke contrasten

Klein, groot, groter: uw acryl 3D-lijst naar wens

Bij onze acryl 3D-lijst hebt u de keuze uit zeven groottes en verschillende formaten. Wilt u uw motief in liggend of staand formaat ophangen? Of wilt u het als vierkant aan uw wand zien? U kiest de passende grootte van 20 x 20 cm tot 120 x 80 cm en wij omlijsten uw foto perfect.

order Print with Acrylic Box Frame in different Formats
  • Minimale grootte: 20 x 20 cm
  • Maximale grootte: 120 x 80 cm

Formaten & Prijzen

de-pdp-andere-rahmen-03

550px-de-pdp-rahmen-02@2x

550px-de-pdp-rahmen-03@2x

Grootte vergelijking: Foto in acryl-3D-lijst

3D-lijsten met praktisch ophangsysteem direct aan de muur

De acryl 3D-lijst wordt geleverd met onze comfortabele standaard: het geïntegreerde ophangsysteem aan de achterzijde. Op deze manier kunt u uw werk met twee schroeven of haken snel en ongecompliceerd aan de wand aanbrengen.

Print with Acrylic Box Frame Mounting

Uw foto in de acryl 3D-lijst voor presentaties met een plastisch karakter

Ook met een klassieke fotolijst vestigt u al de aandacht op uw werk. Met de acryl 3D-lijst hebt u bovendien de mogelijkheid om uw motief een derde dimensie te verlenen en een ruimtelijk karakter te suggereren. Daar komt bij dat deze bijzondere manier van presenteren uw foto door de gesloten acryl-kap een veilige bescherming biedt tegen vuil, warmte en vocht in de omgeving – de foto wordt ver naar achteren geplaatst.

Het gladde oppervlak maakt het makkelijker om de lijst schoon te maken. U kunt er zeker van zijn dat uw werk in de 3D-lijst door de extreme diepte tot wel 64 mm optisch duidelijk van de wand loskomt. Daarbij helpt de transparantie van de acryllijst u en uw gasten om het motief vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en steeds weer iets nieuws te ontdekken. Wij garanderen u dat u met de acryl 3D-lijst een premiumproduct in huis krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.

Deze motieven zijn voor de acryl 3D-lijst bijzonder geschikt

Om optimaal gebruik te maken van de uitdrukkingskracht van de acryl 3D-lijst kunt u het beste een motief kiezen dat de ruimtelijke vormgeving versterkt. Vooral landschapsfoto's waarvan het motief rondom niet scherp begrensd is, zijn buitengewoon geschikte motieven voor de 3D-lijst van acryl. Met onderwatermotieven onder de kristalheldere acryl-kap creëert u met uw foto een fascinerend aquarium-effect.

Let erop dat u voor de objectpresentatie motieven kiest met intense kleuren en helderheid om de plastische indruk te intensiveren. Bij artistieke of zelfs abstracte motieven onderstreept de 3D-lijst de originaliteit van het werk en geeft er door de driedimensionaliteit nog een bijzonder accent aan.

Belangrijk: de acrylglas-kap verleent uw motief een koel, modern karakter dat beter past bij vertrekken met een inrichting die op rechte lijnen en functionaliteit gebaseerd is dan bijvoorbeeld bij knusse en met veel hout ingerichte woonkamers.

Alternatieven voor de acryl 3D-lijst voor uw foto

De sterke presentie en de plastische vorm van de acryl 3D-lijst is niet altijd het meest passende voor uw motief of voor de plek waar uw werk moet komen te hangen. De verscheidenheid van onze lijsten biedt u een ruime keuze aan mogelijkheden om uw foto te presenteren.

Als u bijvoorbeeld niet wilt afzien van de diepte van de lijst, maar door de manier van ophangen wel een meer gezellige sfeer wilt creëren, is de vitrinelijst de optimale keuze. U kunt kiezen uit vier modellen in verschillende dieptes en houttinten.
▶︎ Foto in vitrinelijst

Motieven met een uitstraling die het beste overkomt bij een rustige afwerking, krijgen als klassieke foto achter acrylglas optimale ondersteuning.
▶︎ Acrylglas foto

Als u vooral prijs stelt op het objectkarakter, raden wij u het acrylfotoblok aan. De lijst is kleiner dan de acryl 3D-lijst en kan flexibel verplaatst worden. Juist voor persoonlijke motieven die een centrale plaats verdienen, maar die niet iedere gast hoeft te zien, is deze manier van opstelling perfect. Het acrylfotoblok is ook als fotogeschenk al vele malen een succes gebleken.
▶︎ Foto in acrylblok

U bent hier: Foto in Lijst / Foto in Box Frame Acryl