ultraHD-afdruk onder acrylglas

vanaf €17,95Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten
Formaten & PrijzenProbeer het uit met onze testfoto

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 240 by 122 centimeters possible

INCL. OPHANGSYSTEEM

LEVERINGSTIJDEN

Voor professionals: ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Perfectie met de ultraHD Prints

Kan een fotopapier werkelijk voldoen aan uw verlangen naar detailgetrouwheid? Bij WhiteWall wel: samen met Fujifilm hebben wij onze veelvoudige testwinnaar verder ontwikkeld. Zo ontvangt u uw motief in de beste ultraHD-kwaliteit die bij een fotoafdruk mogelijk is.

 • Maximale afdrukkwaliteit

 • Verhoogde kleurbriljantie en detailscherpte

 • Enorme kleurbriljantie

 • Innovatieve belichting op fotopapier

 • Subtiel of sterk diepte-effect

 • ultraHD-versie van onze bestseller

Close-up of an ultraHD photo print under acrylic glass with reference arrows 1,2 and 3.

De bestseller onder acrylglas als ultraHD-afdruk

De kwaliteiten van de ultraHD-afdruk zijn onder acrylglas perfect te zien. Het lichte en breukvaste materiaal versterkt de werking van de foto en accentueert de kleurbriljantie en diepte van uw motief. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond - bestaand uit twee gecoate aluminiumplaten met een kern van polyethyleen - rondt de fotoafwerking stabiel af.

 • 1ACRYLGLAS

  Glanzend acrylglas in 2 mm of 4 mm

 • 2PAPIER

  Echte fotoafdruk & perfecte siliconenafdichting

 • 3ACHTERWAND

  Alu-Dibond-achterwand

Glanzend acrylglas voor acrylglasafwerkingen

Acrylglas is licht, breukvast en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. De eigenschappen van uw foto als echte afdruk worden door de afwerking achter glanzend acrylglas versterkt: de kleurbriljantie komt beter uit en de dieptewerking wordt vergroot. Kies de passende glasdikte voor uw acrylglasfoto.

2 mm dikte glanzend:Discrete acrylglaseffecten
4 mm dikte glanzend:Galeriestandaard

De volgende evolutietrede van de WhiteWall ultraHD Prints

Met geen enkel procedé laat een drukraster zich beter vermijden dan met de klassieke belichting op fotopapier. Om ervoor te zorgen dat ook de vooruitgang van de moderne cameratechniek op uw foto's zichtbaar wordt, hebben wij het procedé bij WhiteWall verder ontwikkeld. Al met de ultraHD-afdruk van de eerste generatie hebben wij het klassieke foto-ontwikkelingsproces gerevolutioneerd. Met het door Fujifilm in Europa nieuw ontwikkelde fotopapier Crystal Archive Professional Maxima tillen wij het realisme naar een nieuw level. De geoptimaliseerde opnameweergave voldoet aan de allerhoogste eisen van kleurweergave en doortekening van de details:

 • Dieper zwart met fijnere details door meer dan 10% grotere maximale dichtheid

 • Briljantere en intensere kleuren door 21% groter kleurruimte-volume

 • Langer briljante kleuren door duidelijk verhoogde lichtstabiliteit

Ook verkrijgbaar als pure ultraHD-fotoafdruk of als ultraHD alu-Dibond afwerking.

close up of ultraHD photo paper.

Modernste technologie voor extreme scherpte: UltraHD-afdruk onder acrylglas

Veel moderne camera's maken tegenwoordig enorm gedetailleerde opnames mogelijk met een hoge resolutie en weinig beeldruis. Zelfs de smartphone-camera's zijn technisch geëvolueerd. Om deze verbetering in de opnamekwaliteit ook op foto's zichtbaar te maken, hebben we onze bestsellers verder ontwikkeld en presenteren we nu met ultraHD-afdrukken onder acrylglas scherpte en detail tot in de perfectie. Vergeleken met klassieke foto's bieden de ultraHD-afdrukken een aanzienlijk verbeterde resolutie en bereiken zo een duidelijk toegenomen scherpte in de fijne beelddetails. Revolutionair belichtingsprocedé met vastestoflaser: de gelijkblijvende afstand van de laser tot het papier zorgt voor super kwaliteit in alle delen van de foto. Opslag onder airconditioning: het speciale merkpapier krijgt optimale vlakheid tijdens de belichting. Beeldoptimalisering met software: perfect gebruik van het volledige vermogen tijdens de belichting.

Fotoafdruk
ultraHD-afdruk

Gemaximaliseerde detaildichtheid en nauwkeurige contouren

Met de ultraHD-afdrukken onder acrylglas maakt WhiteWall het mogelijk om de kleinste details van uw foto's te benadrukken. Door de belichting blijft de ultraHD-afdruk, zelfs van dichtbij bekeken, absoluut nauwkeurig qua details, zelfs bij foto's in groot formaat - mits voldoende beeldkwaliteit.

NIEUW: Op het Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is de visuele maximale dichtheid nog eens met 10% vergroot. Nu kunnen op uw foto zelfs in donkere schaduwpartijen nog fijnere details weergegeven worden.

Het resultaat toont zich perfect realistisch en komt overeen met het natuurlijke zicht en met het vermogen van de retina om alle beeldinformatie te bundelen en als één geheel te zien. Als ultraHD-afdruk onder acrylglas komen de exacte contouren en details in toenemende mate tot uitdrukking.

close up of an ultraHD photo print under acrylic glass.

Meer kleurruimte-volume en lichtstabiliteit voor uw ultraHD-afdruk achter acrylglas

Met het nieuwe Fuji Crystal Professional Archive Maxima fotopapier is het volume van de kleurruimte met nog eens 21% vergroot. Vooral donkere en verzadigde kleuren worden briljanter en met nog meer details afgebeeld. Zo kunnen zelfs extreme lichtomstandigheden op ultraHD-afdrukken achter acrylglas door WhiteWall natuurgetrouw weergegeven worden. Door de vergrote contrastomvang en de toegenomen maximale dichtheid komen uw ultraHD-afdrukken achter acrylglas over als echte klassieke foto's met intensere kleuren en sterkere contrasten. Zelfs moderne LED-spots, die in galeries en musea gebruikt worden, kunnen de ultraHD-afdruk niet schaden – de verhoogde lichtstabiliteit garandeert langdurige kleurechtheid.

Bovendien sluiten gelijkblijvende productieomstandigheden bij ons nieuwe procedé zelfs afwijkingen bij nabestellingen vrijwel helemaal uit.

 • Nog grotere contrasten door diepere tinten zwart

 • Enorme kleurintensiteit en lichtstabiliteit

 • Verhoogd dynamisch effect door gedifferentieerde helderheidsgradaties

 • Consistente productieomstandigheden optimaliseren nauwkeurigheid bij herhaalde belichtingen

skyline as an utlraHD photo print under acrylic glass.

Op de centimeter nauwkeurig wensformaat voor uw ultraHD-afdruk op Fuji Crystal Professional Archive Maxima

Bij WhiteWall maken wij uw ultraHD-afdruk op Fuji Crystal Professional Archive Maxima niet alleen in alle standaardformaten, maar ook op de centimeter nauwkeurig in uw wensformaat. Kies uit onze voorgegeven afmetingen van mini tot XXL of geef ons uw maten op inclusief de gewenste verhouding lengte-breedte. Ook de vorm van de hoeken is variabel.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm

 • Maximale grootte: 240 x 122 cm

Several architectural photos on a wall as ultraHD photo prints under acrylic glass.

Tips in de video: De juiste ophanging voor uw glanzende acrylglasfoto

Video Image

Passende ophangsystemen voor uw foto als afdruk achter glanzend acrylglas

Onze ophanghaken voor het ideale systeem van ophangen zijn in overeenstemming met het formaat uitgezocht en in de prijs inbegrepen. Natuurlijk kunt u uw foto ook zonder ophangsysteem bestellen. Alle ophanghaken kunnen met galeriewandrichels gecombineerd worden.

Back of the image.
Back of the image.
undefined
1/3
Aluminiumrails, rondom lopend

Afhankelijk van het formaat: voor een verticale randlengte van 26-50 cm: tweedelig, voor een grotere randlengte: rondlopend.

Ophanghaken

Kleine formaten tot 25 cm lengte

Ophangstiften

Middel- en grote formaten van 20 cm tot 100 cm zijlengte