Skip to main content (Press Enter)

Hahnemühle Fine Art Print

Formaten & PrijzenMet testfoto uitproberen

INDIVIDUEEL FORMAAT

Free formats from 9 by 9 centimeters to 298 by 103 centimeters possible

LEVERINGSTIJDEN

ICC-profiel voor softproof downloaden
TIPA World Awards 2021 logo.

Perfecte pigmentafdrukken op Fine Art papier van Hahnemühle

Dit is de mooiste fotoafdruk in artistieke perfectie: Onze hoogwaardige pigmentafdrukken op Fine Art papier van Hahnemühle.

  • Fine Art papier

  • 5 papiersoorten om uit te kiezen

  • Pigmentdruk in de beste kwaliteit

  • Afwerking met witte rand

  • Wensformaat tot op de centimeter

  • Veredeling met lijst, passe-partout

Hahnemühle Büttenpapier

Het authentieke kunstpapier van het merk Hahnemühle gaat door als uitermate exclusief en wordt vooral gebruikt voor gelimiteerde kunstprints en tentoonstellingen. Verkrijgbaar in vijf verschillende opties valt het op door zijn excellente motiefscherpte en stralende kleurschakeringen.

close up of fine art print on hahnemühle william turner paper.
close up of fine art print on hahnemühle photo rag paper.
close up of fine art print on hahnemühle torchon paper.
close up of fine art print on hahnemühle fineart pearl paper.
close up of fine art print on hahnemühle fineart baryta paper.
1/5
Hahnemühle William Turner:Met zijn matte aquarelstructuur komt het materiaal van het natuurlijk witte Büttenpapier van Hahnemühle optisch en haptisch overeen met een handgeschept kunstenaarspapier. Het is vooral geschikt voor buitengewone foto's vol effect. Zeer hoge waterresistentie, met matte flair. (310 g/m²)
Hahnemühle Photo Rag:Photo Rag is een van onze krachtigste soorten papier van Hahnemühle. Het bestaat 100 % uit katoen en heeft een matte flair. Met zijn zachte, fijne oppervlaktestructuur is deze papier zeer veelzijdig. Het is geschikt voor fotografie in kleur, maar ook voor zwart-wit foto's. (Grammatuurwaarde van 308 g/m²)
Hahnemühle Torchon:Het bijzondere van het helderwitte papier ligt in zijn materiaal: 100 % alfacellulose bepaalt de karakteristieke grove textuur. Het verleent uw foto een tijdeloze uitstraling getrouw aan het origineel met 3D-effect. Het Büttenpapier vertoont een zeer hoge waterresistentie en is met matte flair verkrijgbaar. (285 g/m²)
Hahnemühle Fine Art Pearl:voor een enorme diepte met precieze contrasten in kleuren en zwart-witfotografie. Zuiver wit met nobele parelmoer (285 g / m²)
Hahnemühle Fine Art Baryta met glanzend oppervlak en klassieke barytpapierstructuurVoor indrukwekkend intense kleuren en kristalheldere scherpte - warme witte tint met glanzende finish (gramgewicht: 325 g/m²)

De techniek: Epson UltraChrome Pro print voor extra fijne verschillen in kleurwaarden

Voor onze speciale UltraChrome Pro pigmentdruk met zes kleuren gebruiken wij de inkjet printer Epson 11880. In totaal negen inktpatronen, dat zijn zes kleuren plus drie zwarttinten, zorgen voor de fijnste kleurwaardegradaties. In de donkere diepten en de heldere klaarten van uw motief zijn details veel krachtiger getekend dan bij gewone prints. Onafhankelijk van het gekozen formaat worden de beeldinhouden bij perfecte grijsbalans weergegeven met 1.440 dpi met hoge resolutie. En het beste daaraan is: Uw Hahnemühle Fine Art premium print is zo archiefvast dat de kleuren ook nog na 100 jaar getrouw aan het origineel verschijnen.

undefined

Hahnemühle Fine Art Print voor uw foto: Premium kwaliteit met een fijne witte rand

Uw hoogwaardige Hahnemühle-fotoafdruk krijgt met een witte rand een speciaal accent: vervaardigd met vooral het oog op het decoratieve, net zoals bij een klassieke fotograaf, wordt uw Hahnemühle Fine Art premium print omlijst met een extra witte rand die hem buitengewoon verheven maakt. Bovendien heeft hij ook een praktisch nut: met behulp hiervan kunt u uw foto's gemakkelijker in passe-partouts plaatsen. De papieren ‘Hahnemühle William Turner’ en ‘Hahnemühle Photo Rag’ worden altijd met minstens 1 cm witmarge geproduceerd om zuivere snijranden te garanderen, de andere papieren zijn ook verkrijgbaar zonder witmarge.

  • Breedte witte rand op aanvraag: van 1 cm tot 12 cm

close up of 3 fine art prints on hahnemühle paper with different white border widths.

Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

Een pigmentafdruk op Fine Art papier van Hahnemühle kan worden geproduceerd in zeer kleine formaten van 9 cm tot een indrukwekkend formaat van 300 cm. Wij bieden standaardformaten aan, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen. Het product is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van galeriekwaliteit.

  • Minimum formaat: 9 x 9 cm

  • Maximumformaat: 300 x 105 cm

multiple fine art prints on hahnemühle paper in matted frames hanging on a wall.

Nog meer klasse: uw foto op Hahnemühle-papier op verzoek ingelijst

En uiteindelijk het veelzijdige WhiteWall-aanbod aan museum-passe-partouts, glas en lijsten veredelt uw fotografisch werk tot een authentiek galerieproduct.

multiple fine art prints on hahnemühle paper in matted frames hanging on a wall.

Giclée Print

Wat is er zo bijzonder aan de Fine Art Print van WhiteWall?

WhiteWall biedt Fine Art Print aan op papier naar keuze. Voor uw Print hebt u keuze uit 5 soorten getextureerd kunstpapier van het merk Hahnemühle

Hoe Fine Art Print bestellen bij WhiteWall?

Bestel uw Fine Art Print in enkele muisklikken met de Configurator van WhiteWall. Stuur eerst een of meer foto's door en definieer vervolgens de opties van uw afdruk in de configurator. Voeg uw ontwerp daarna toe aan het mandje.

Welke opties worden aangeboden voor de Fine Art Print?

Voor uw Fine Art Print kunt u kiezen tussen 5 soorten hoogwaardig papier van het merk Hahnemühle. Daarna kunt u het formaat definiëren, uit een zeer ruime keuze van standaard formaten, of een formaat op maat definiëren om de originele afmetingen van uw foto te respecteren. Voeg naar wens een witte rand toe, met een breedte naar keuze. En om het geheel op een hoger niveau te tillen kunt u een lijst kiezen uit de vele voorgestelde modellen in massief hout, handgemaakt.

Wat zijn de leveringstermijnen voor een Fine Art Print?

U ontvangt uw Fine Art Print binnen 7 werkdagen. Met een omlijsting bedraagt de termijn ongeveer 10 dagen.

In welke maten en formaten is een Fine Art Print verkrijgbaar?

U kunt uw Fine Art Print afdrukken in klein, groot of zeer groot formaat. U vindt de standaardformaten: vierkant, 2:3, 3:4, DIN, panorama of u kunt uw formaat definiëren voor een afdruk op maat. Het maximumformaat dat wordt aangeboden voor uw Fine Art Print, is 300 x 105 cm.

Is het mogelijk advies te krijgen alvorens een Fine Art Print te bestellen?

Uiteraard kunt u, voordat u bestelt, onze adviseurs raadplegen via e-mail of telefonisch, of u kunt langsgaan in een shop voor een gesprek met onze experts en om de Fine Art Print te bekijken. In de configurator kunt u ook een voorbeeld van Fine Art papier bestellen zodat u zich vooraf een idee kunt vormen van het resultaat.

Zijn foto's gemaakt met smartphones bruikbaar om een Fine Art Print te bestellen?

Met smartphones kunnen tegenwoordig foto's van hoge kwaliteit worden gemaakt. U moet wel de resolutie verifiëren, want op een te groot formaat zou uw foto gepixeld kunnen zijn. Foto's van smartphones vormen doorgaans geen enkel probleem voor kleine en middelgrote formaten, maar kunnen niet op zeer groot formaat worden besteld. Nadat u uw foto hebt doorgestuurd, zal de configurator u een formaat voorstellen, rekening houdend met de parameters van uw foto.

Waarom WhiteWall kiezen voor mijn Fine Art Print?

WhiteWall beschikt over een unieke expertise en garandeert u papier van hoge kwaliteit van het merk Hahnemühle en een onberispelijk resultaat voor uw Fine Art Print. Zo werd WhiteWall in 2021 door TIPA Award voor de vierde keer uitgeroepen als 'Beste fotolab' wegens de kwaliteit van zijn producten. WhiteWall biedt als enige tegelijk een uitzonderlijke productkwaliteit, maatwerk en unieke opties om uw product te personaliseren. Tot slot kunt u in alle omstandigheden rekenen op een betrouwbare klantenservice.