WhiteWall wint twee TIPA World Awards 2023

WhiteWall wint de TIPA World Award 2023 voor de wandkunstconfigurator en de Design Edition van Studio Besau-Marguerre

De internationale jury van deskundigen van de TIPA World Awards heeft het premium fotolab dit jaar twee keer geëerd. In de categorie "Best Photo Lab" blonk WhiteWall uit met de nieuwe WhiteWall configurator voor wandkunst & in de categorie "Best Frame Design" wonnen de nieuwe frames van de WhiteWall Design Edition van Studio Besau-Marguerre de felbegeerde industrieprijs. Dit is de vijfde keer in de geschiedenis van het bedrijf dat WhiteWall wordt geëerd bij de TIPA World Awards. Na 2013, 2017, 2020 en 2021 - dit jaar is het een dubbele overwinning voor WhiteWall!

Elk jaar stemmen de leden van de Technical Image Press Association (TIPA), die bestaat uit 25 internationale redacteuren van gerenommeerde fotomagazines en websites, op de beste foto- en imagingproducten van de afgelopen 12 maanden. Daarmee zijn de TIPA World Awards de belangrijkste prijzen in de wereldwijde fotografie-industrie, die staan voor innovatie, toepassing van de nieuwste technologieën, design, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

Alexander Nieswandt, oprichter en directeur van WhiteWall:

"We zijn bijzonder trots op deze dubbele onderscheiding. De tweevoudige TIPA World Award 2023 is voor ons een bevestiging dat we de absoluut juiste beslissing hebben genomen door samen te werken met een extern ontwerpduo. Er is geen vergelijkbaar product in onze branche. De ontwikkeling van de WhiteWall configurator lag mij persoonlijk na aan het hart en ik ben blij voor het team dat hun werk naar behoren is erkend met deze prijs."

De WhiteWall configurator voor wandkunst:

Wandkunst maken van uw eigen fotografie is een uitdagend besluitvormingsproces waarbij vanaf het begin verschillende factoren een belangrijke rol spelen. Het kiezen van het ideale formaat, het juiste montagemateriaal en de juiste lijst uit een breed scala aan ontwerpopties kan soms ontmoedigend lijken. Aan het eind van het ontwerpproces is het belangrijkste hoe de foto er in de kamer of aan de muur uitziet. Juist daarom heeft WhiteWall de wandkunstconfigurator verbeterd en de gebruikersbegeleiding aanzienlijk geoptimaliseerd. Dit omvat een gebruiksvriendelijker ontwerpproces, een fotorealistische 3D-weergave van de werken, een nieuwe beeldoptimalisatietool en een eenvoudigere omschakeling tussen kamerweergave en 'vrije rotatie'. Realistische reflecties op de product- en kozijnoppervlakken maken ook een betere voorafgaande beoordeling en dus uiteindelijk de best mogelijke productkeuze mogelijk.

WhiteWall Design Edition by Studio Besau-Marguerre:

Three design edition frames, one of each color, hanging on a wall.

De twee ontwerpers Eva Marguerre en Marcel Besau werkten voor het eerst samen met WhiteWall - en combineerden internationale designcompetentie met perfect vakmanschap made in Germany. Het resultaat was een nieuwe, inspirerende designeditie van fotolijsten. De ontwerpstudio in Hamburg heeft drie edities ontwikkeld met drie kleurenschema's in geel, paars en groen. Het resultaat: lijsten met vier verschillend gekleurde randen uit één kleurenfamilie met een buitengewoon kleurverloop. De Design Edition wordt geproduceerd in de eigen lijstenmakerij van WhiteWall in Frechen, waar het mogelijk is uw eigen foto's in lijsten in het formaat van uw keuze te bestellen. De Design Edition is beschikbaar voor de lijst "Hamburg, 20mm" en in verschillende productconfiguraties - bijvoorbeeld als een laminaatset achter acrylglas of als klassieke gematteerde lijst.

Upload uw foto en probeer het nu

Thomas Alscheid, directeur van WhiteWall:

"Zes TIPA World Awards winnen in tien jaar tijd is een uitstekende prestatie. Met de lancering van de Design Edition van Studio Besau-Marguerre hebben we ons productportfolio uitgebreid en bereiken we doelgroepen buiten onze branche. De nieuwe versie van de WhiteWall configurator heeft voor ons een dubbel voordeel, omdat zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen profiteren van de vele nieuwe functies. Ik wil het hele WhiteWall team nogmaals bedanken".

Aanbevolen producten:

ONTWERP FRAME

Close-up of a lying frame corner of the WhiteWall Design Edition.
WhiteWall Design Edition
by Studio Besau-Marguerre
  • NIEUW: Design frame met kleurverloop

  • Verkrijgbaar in 3 kleurschakeringen - groen, paars en geel

  • Keuze uit verschillende materialen

vanaf€69,95

GALERIE-NIVEAU

Close up of reflecting mountain lake as an original photo print under acrylic glass.
Fotoafdruk onder acrylglas
  • Onze bestseller in galeriekwaliteit

  • Verschillende echte fotoafdrukken achter 2, 4 of 6 mm acrylglas

  • In uw individuele wensformaat verkrijgbaar

vanaf€14,95

BEST IN CLASS

close up of fine art print on hahnemühle paper with white border.
Fine Art Prints op Hahnemühle & Canson
  • Authentieke kunstpapieren van Hahnemühle, Canson en Epson

  • Keuze uit 11 types Fine Art papier

  • Afwerking met lijst, passe-partout of witrand

vanaf€12,95